Fabrikasını Geleceğe Taşımak İsteyenler Bu Organizasyonda Buluşacak

Mert Yazılım bünyesindeki trexAKADEMİ tarafından düzenlenen 'Fabrikanı Keşfet' organizasyonu 7 Şubat Perşembe günü Bursa Hilton Convention Center'da gerçekleşecek.

Mert Yazılım bünyesindeki trexAKADEMİ tarafından düzenlenen ‘Fabrikanı Keşfet” organizasyonu 7 Şubat Perşembe günü Bursa Hilton Convention Center’da gerçekleşecek.

Dijital Dönüşüm, Endüstri 4.0, sanayi 4.0, akıllı fabrikalar, büyük veri ve nesnelerin interneti konularını da kapsayan MES Sistemlerini deneyimlemiş olan sektör temsilcilerinin katılacağı organizasyon 13.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Akıllı Fabrikalar İçin MES

Sektörün temsilcisi olan konuşmacıların birebir deneyimlerini aktaracağı organizasyon sonucunda katılımcılar fabrikalarındaki verimliliği en üst noktaya nasıl çıkarabilecekleri konusunda bilgi sahibi olacaklar.

Uzun yıllardır MES projesini uygulayan ve verimlilik alan uzmanlar 7 Şubat Perşembe günü konstantre bilgi sunarak katılımcıların fabrikalarını ileriye taşıma konusunda hızlı ve etkili bir çözüm sunacaklar.

trexAKADEMİ çatısı altında bulunan MES mühendislerinin de katılacağı organizasyon 13.30’da trexDCAS Pazarlama Koordinatörü Furkan Işık’ın açılış konuşması ile başlayacak.  

Mert Yazılım Genel Müdürü İlhan Özdemir ise Endüstri 4.0 ve Bileşenleri konusunda bilgi verecek. ERP Sistemlerinde MES’in yeri başlıklı konuyu EES EEP Genel Müdürü Kamil İrfan Erdoğan, Hatasızlaştırma Projelerinde MES’in Önemi ve Akıllı İstasyon 4.0 konusunu TOFAŞ Altyapı Müdürü İlhan Göksü, Sac Şekillendirmede MES Uygulaması’nı UKS Üçler Kelepçe Süreç Geliştirme Uzmanı Enes Karakaşlıkatılımcılarla paylaşacak.

ARIKAN Otomotiv Genel Müdürü Ahmet Arıkan “MES ile Ne Kazandık?” sorusuna cevap niteliğinde bir konuşma ile organizasyona katılırken, NSK Group MES Sistemleri Proje Lideri Yasin Yavuz, Talaşlı İmalatta MES Uygulaması konusunu ele alacak.  Kauçuk ve Vulkanizasyonda MES Sistemleri, Vibracoustic Mes Proje lideri Cem Burak Timur tarafından ele alınacak. MES Sistemlerinde Devlet Teşvik Alternatifleri ve Süreçlerini ise REGATA Danışmanlık Genel Müdürü Merve Efe anlatacak.

MES Sistemlerinde devlet teşviği de konuşulacak konular arasında bulunuyor.

Mert Yazılım tarafından düzenlenen “Fabrikanı Keşfet” organizasyonuna ücretsiz katılım için www.trexakademi.com adresine girerek kayıt olmak gerekiyor. TrexAKADEMİ organizasyonları yurt çapında devam edecek.

Bakmadan Geçme