Eski Malatya Aşkı Grubu Büyümeye Devam Ediyor

Eski Malatya aşkı grubu kurucusu Nedim Ulubaba

Yaklaşık 1 sene önce kurulan ve sosyal paylaşım ağlarında tercih edilen gruplar arasında ilk sırayı alan, 'Eski Malatya Aşkı Grubu' gün geçtikçe grup üyeleri ile birlikte büyümeye devam ediyor.
Başlangıçta Eski Malatyada' ki arkadaşların , akrabaların tanışmasını  kaynaşmasını sağlamak amacıyla bu gurubu kuran Nedim Ulubaba ve arkadaşları kısa sürede sosyal  medyada tüm Malatya'da gurupta katılımları artınca  il dışında da adını duyurarak  Türkiye'de ses getirdi.
Sosyal medyada farkındalık yaratan ve Sokakta insanlar birbirine selam vermezken  farklı kesimlerden farklı siyasi düşüncelerden insanların ortak paydada buluşmasını  sağlamak bence büyük bir başarıdır diyen eski malatya aşkı grubu kurucusu Nedim Ulubaba, "Etkinliklerimiz devam edecek. Bir çok proje ile Askıda Ekmek, Askıda çay simit projesi, arkadaşlık dostluk adına geziler düzenlemesi ve daha sayamadığım bir çok güzel etkinlikler ile yolumuza devam etmekteyiz. Bir çok davete icabet etmekteyiz. İnönü Kapalı Çarşıda Turkuaz mücevheratın açılış gününde eski malatya aşkı grubu olarak katılım sağlamamız ve izdiham olması akabinde 2500 kişilik aşure dağıtımı ile varlığımızı hep hissettirdik dosta düşmana.Amaç hedef her zaman ortak paydamız Malatya için stk larımız ile yerel yöneticilerimiz ve akabinde Valimiz, Emniyet müdürümüz, kamu kurumları ile ortak çalışmalara yaparak daha yaşanabilir ,daha çağdaş bir Malatya için var gücümüz ile çalışacağız." dedi.
Grubun büyüdükçe daha sosyal bir hal aldığını vurgulayan Ulubaba, "Grubumuzda üye sayımız çığ gibi büyümekte. Bu da görevimizi daha dikkatli ve şevkle yapmamıza sebeb olmaktadır. Grup da her yardım çağrısına kavuşmak mümkün olmasa da ben ve grup yönetimi elimizin ulaştığı her yardım çağrısına kulak vererek yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bizimle yürümek isteyen insanlığa ve memlekete faydası olmasını istediği her kardeşimizle platformumuzda buluşmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
 

Eski Malatya Aşkı Grubu Büyümeye Devam Ediyor

Bakmadan Geçme