Ermenistan'ın düşmanca emelleri tesadüfü değildir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ermenistan'ın yeni bahanelerle Azerbaycan'a saldırılarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ermenistan’ın yeni bahanelerle Azerbaycan’a saldırılarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
Sabah Gazetesi’nde yayınlanan röportajda çeşitli konulara değinen MHP Lideri Devlet Bahçeli, Ermenistan konusunda dikkat çeken uyarılarda bulundu.
Ermenistan'ın düşmanca emellerinin tesadüfü olmadığını bildiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ermenistan’ın bölgede taşeron görevci yaptığını ifade ederek özetle şöyle dedi:
“ÖNCELİKLİ GÜNDEMİMİZ OLDU”
“12 Temmuz 2020 tarihinde, Tavuz bölgesinde Azerbaycan-Ermenistan arasında başlayan çatışmalar elbette bizim öncelikli gündem konularımızdan biri oldu. 
Çatışmaların yaşandığı bölge doğu-batı enerji koridorunun kavşak noktasıdır. Ermenistan'ın düşmanca emelleri tesadüfü değildir. Bir amaca matuftur. Aynı zamanda Ermenistan taşerondur, Türk düşmanlığını ana siyaset haline getirmiştir.” MHP Lideri Devlet Bahçeli, her şart altında dost ve kardeş ülke Azerbaycan'ın yanında olacaklarına da vurgu yaparak, “Yeri gelirse de bedenimizle de onlarla bir arada olur, Türk yurtlarını savunuruz'' şeklinde konuştu.


Kaynak: ucuncusayfahaber.com

Bakmadan Geçme