Enerjinin Sinerjiye Dönüşmesi

Hiçbir maçın kolay olmadığı TFF 1. Lig 22. Haftayı da lider tamamladık. Lehimize ve aleyhimize sonuçlanan maçlarda Göztepe ve Sivas galip gelince Altınordu maçının önemi bir kat daha arttı. Potaya son 5 hafta galip gelen Giresun spor da girdi. Büyük umutl

Hiçbir maçın kolay olmadığı TFF 1. Lig 22. Haftayı da lider tamamladık. Lehimize ve aleyhimize sonuçlanan maçlarda Göztepe ve Sivas galip gelince Altınordu maçının önemi bir kat daha arttı. Potaya son 5 hafta galip gelen Giresun spor da girdi. Büyük umutlarla başlayan ve geçen hafta Mustafa Denizli’yi getiren Eskişehir berabere kalarak bizi sevindirdi.

  1. Haftada oynayacağımız Elazığ maçına kadar 4 haftalık zorlu bir viraja giriyoruz. Ligin üst tarafı da alt tarafı da ateşten gömlek.
Yılan hikayesine dönen sahamızdan halen ses yok. Bence saha dezavantajımız devam ediyor. Evet galip geliyoruz, evet İstanbul’da ki seyirci yalnız bırakmıyor fakat şampiyonluğa giderken Malatya’mız da birlik beraberlik içinde bir havayı teneffüs etmek isterdim. Altınordu genç ve takımında hiç yabancı olmayan aynı zamanda çok koşan bir ekip. Bu maçta ilk yarı 2 isabetli 6 şut attık, buda gösteriyor ki şut eksiğimiz var. Rakibi zorlamaz ve şut atmazsanız golü nasıl bulacaksınız? Daha maçın ilk saniyelerinde Sadık hava topuna rakibin ensesine basarak çıkıyor, sarı kart görüyor. Bu dakikadan sonra daha tedirgin ve dikkatli oynamasına sebep oluyor. Özellikle mevkiinde tek olan oyuncular böyle basit hatalar yapmamalı. Takımda sakat ve cezalı oyuncu varken çok zorlandığımız maçlar oynadık. Daha dikkatli olmalıyız. Caner yine müthiş ataklara çıkıp güzel ortalar attı. Asıl biz sezon başından beri sol tarafa bir çözüm bulamadık. İkinci yarının ortalarından itibaren takımın en skorer oyuncusu Dialiba sol arkada oynadı, bu sahalarda ender görülecek bir şeydi. Orta alanda Azubuke ile birlikte Murat Yıldırım sahada ayak basmadık alan bırakmadılar. Ayite istediği topları alamayınca gerilere kadar gelip top aldı. Eren – Ayite ikilisi oyunda birbirlerini tamamlıyorlardı. İrfan hoca Ayite’yi oyundan aldı Mba girdi. Ayite’nin çıkışı yorgunluk mu yoksa başka bir neden mi var anlayamadık! Bu dakikadan sonra hem sol kanatta hem santrafor da eksik oynadık. Biz tabii olarak gördüğümüzü yazıyoruz, İrfan hoca tüm hafta oyuncularla birlikte, daha iyi tanıyor oyuncusunu. Saha dışındaki enerjimizi saha içinde sinerjiye dönüştürmesini bildik ve değerli bir 3 puan aldık.

Bakmadan Geçme