En Kısa Zaman İçinde Toparlayacakmış..?

Sahada başarılı olmak için saha dışında kenetlenmek lazım. Hep beraber olmak lazım. Biz bir kaç haftadır bundan dolayı sıkıntı yaşıyoruz. İnşallah bir an önce herkes aklını başına alır.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 1-0'lık Kayserispor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada: "En kısa zamanda toparlayacağız. Sahada başarılı olmak için saha dışında kenetlenmek lazım. Hep beraber olmak lazım. Biz bir kaç haftadır bundan dolayı sıkıntı yaşıyoruz. İnşallah bir an önce herkes aklını başına alır." dedi.
Yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu: "En kısa zamanda toparlayacağız. Sahada başarılı olmak için saha dışında kenetlenmek lazım. Hep beraber olmak lazım. Biz bir kaç haftadır bundan dolayı sıkıntı yaşıyoruz. İnşallah bir an önce herkes aklını başına alır. Kendimize gereken dersleri çıkarırız ve toparlanırız." dedi.

Hamzaoğlu maçla ilgili olarak: "Bugünkü maça gelince tamamen benim takımıma oynatamadığım futbol. Saha güzel her şey güzel, rakibe baskı yapamadık.. Bir kişi basıyor 2 kişi seyrediyor. Beraber savaşırsın beraber oynarsın. Bizde bunu oynayamadık. Bunun da tek sorulusu benim. Oyuncularımı sahada oynatacak olan benim. Kayserispor'u da tebrik ediyorum.En kısa zamanda toparlayacağız. Sahada başarılı olmak için saha dışında kenetlenmek lazım. Hep beraber olmak lazım. Biz bir kaç haftadır bundan dolayı sıkıntı yaşıyoruz. İnşallah bir an önce herkes aklını başına alır. Kendimize gereken dersleri çıkarırız ve toparlanırız. Bugünkü maça gelince tamamen benim takımıma oynatamadığım futbol. Saha güzel her şey güzel, rakibe baskı yapamadık. Beraber yapamadık. Bir kişi basıyor 2 kişi seyrediyor. Beraber savaşırsın beraber oynarsın. Bizde bunu oynayamadık. Bunun da tek sorulusu benim. Oyuncularımı sahada oynatacak olan benim. Kayserispor'u da tebrik ediyorum." dedi.

Bakmadan Geçme