En İyiler Malatya'da Buluşuyor

Türkiye'nin ilk ve tek Spikerler Platformu Kırmızı Türk Spiker Dünyası'nın halka açık oylama ve seçici kurul tespitiyle 11 yıldır geleneksel olarak düzenlediği en iyiler töreni 2.kez Malatya'da!

Türkiye’nin ilk ve tek Spikerler Platformu Kırmızı Türk Spiker Dünyası’nın halka açık oylama ve seçici kurul tespitiyle 11 yıldır geleneksel olarak düzenlediği en iyiler töreni 2.kez Malatya’da!  Birçok siyasetçi ve ünlü simanın konuk olacağı, “ Baştürk Cam 2. Altın Kayısı Ödülleri” Ödül Töreni, 18 Eylül 2019  Cuma Tarihinde  Malatya Kongre  Kültür Merkezi Kemal Sunal Salonu’nda Gerçekleştirilecek
Altın Kayısı Ödülleri Sahiplerini Bulacak!
Seçici Kurul değerlendirmesi ve Halka açık oylamalar sonucunda Türkiye’nin farklı yerlerinde alanında en başarılıların ödül aldığı tören birçok farklı kategoride ödül verecek.  Baştürk Cam Altın Kayısı Ödülleri , bir milyonun üzerinde kişinin internette oylama sonuçları ile sahiplerini bulmaya hazırlanıyor.  KırmızıTürk Spikerler Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Cengizhan KAYA, tarafından düzenlenen https://altinkayisiodulleri.com/ üzerinden oylamaların gerçekleştirildiği Malatya’da yapılan ödül töreni Akif Kaplan’ın organizatörlüğünde gerçekleştiriliyor.  

Altın Kayısı  Ödülleri İlklere Sahne Olacak!
KırmızıTürk Haber Spikerlik ve sunuculuk mesleğine farkındalığı artırmak için gerçekleştirdiği diğer çalışmaların yanı sıra bu kez Malatya’da başta spikerlik ve sunuculuk mesleği olmak üzere birçok farklı alanın altını çizmiş olacak. Bu yıl 2.Altın Kayısı Ödülleri Töreninde özellikle Kültür Sanat ve Yaşamımıza değer katanlar farklı alanlarda ödüllendirilmiş olacak. Destan şehri olan Türkiye’nin çok özel bir konuma sahip şehri Malatya en iyilerin buluşma noktası olacak. 

Müzik , Ödüller ve Show 
Ödül törenine katılacak şanslı konuklar törende büyük  sürprizlere tanık olacaklar. Pandemi şartları nedeni ile geceye sınırlı sayıda çok özel davetli davetiye ile katılabilecek. Siyaset, medya, sanat ve iş dünyasının heyecanla beklediği Baştürk Cam KırmızıTürk Altın Kayısı Ödülleri ; 18 Eylül 2020 Cuma Günü saat  19.30’da Malatya Kongre Kültür Merkezi Kemal Salonu’nda gerçekleşecek.
 

Bakmadan Geçme