En genç liderden gençlere dikkat çekici çağrı…

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş: Ne doğudan ne batıdan, hiç kimseden medet ummayan, vatanına bağlı, memleketine aşık, yaşadığı çağa hakim, örfüne, adetine sımsıkı sarılan biz olacağız.

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş: Ne doğudan ne batıdan, hiç kimseden medet ummayan, vatanına bağlı, memleketine aşık, yaşadığı çağa hakim, örfüne, adetine sımsıkı sarılan biz olacağız. Damarımızdaki asil kanla Atatürk'ün bize emanet ettiği bu toprakları, Atamızın bize emanet ettiği Cumhuriyeti en yükseklere hep beraber biz taşıyacağız.

Türkiye’nin en genç siyasi parti genel başkanı olan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş gençlere dikkat çekici bir sesleniş yaptı. 
BTP Lideri, İstanbul teşkilatıyla buluştuğu toplantıya gelişinde yüzlerce gencin tezahüratları arasında geldi.
Gençlerle birlikte İzmir marşı ve 10. Yıl marşını seslendiren BTP Lideri yaptığı konuşmada da gençlerin sorunlarına dikkat çekti.
Konuşmasına, “Ey Türk genci sana sesleniyorum” diyerek başlayan genç lider şu dikkat çekici ifadeleri kullandı;
“Bu mantıksız saçma düzen altında ezilen, deniyorum ama olmuyor, tükendim diyen genç…
Babasının imkânsızlığından mahçup olan, annesinin ezilmesinden dolayı sessiz çığlıklara gömülen genç…
Üniversite kapısına gidip babasının ve anasının bıraktığı çocuklara bakmak zorunda olduğundan evine dönen genç…
Akşam yemeğini bir simitle geçiştirmek zorunda kalan, hayalleri başkalarının hırsları altında yok olan genç…
İnandığı için yadırganan, inanmadığı için yargılanan, cebindeki telefon yüzünden söz hakkını kaybeden, parti kapılarında iş başvurusu kovalayan, akşam hava karardığında evine yürüyerek gitmekten korkan genç…
Sana sesleniyorum.”

“Atamızın bize emanet ettiği Cumhuriyeti en yükseklere taşıyacağız”

Gençlere yönelik baskılara asla boyun eğmeyeceklerini ifade eden BTP lideri, “Dinlenmeyen, önemsenmeyen, anlaşılmayan, prangalara vurulan genç… Kim senin boynunu eğeceğini düşünüyor. Asla vazgeçmeyeceğiz. Onlara boyun eğmeyen, ne doğudan ne batıdan hiç kimseden medet ummayan, vatanına bağlı, memleketine aşık, yaşadığı çağa hakim, örfüne adetine sımsıkı sarılan bir biz olacağız. Damarımızdaki asil kanla Atatürk'ün bize emanet ettiği bu toprakları, Atamızın bize emanet ettiği Cumhuriyeti en yükseklere hep beraber biz taşıyacağız.” dedi.

“Engel olacaklar, korkutacaklar, susturacaklar, yok sayacaklar ama…” 

Hüseyin Baş gençlere yönelik konuşmasını “Engel olacaklar, korkutacaklar, susturacaklar, yok sayacaklar, küçümseyecekler ama sen asla vazgeçmeyeceksin. Sen, ben olacaksın, biz olacağız ve bunu başaracağız. Gün gelecek bütün dünya sana imrenerek bakacak. İşte ben bu yüzden söylüyorum; bütün bunlar için var bir hayalimiz! Amcalarım, teyzelerim, abilerim, ablalarım, hiç merak etmeyin gençler halleder ve hep söylerim, bizim dönemimiz başladı. Bağımsız Türkiye Partisi gümbür gümbür geliyor.” ifadeleriyle tamamladı.

Ayasofya ve Atatürk tablosu hediye ettiler

Konuşmasının ardından BTP İstanbul İl Başkanı Fuat Şengül, 10 Kasım’da Ayasofya’da Atatürk için mevlit okutma talebi büyük yankı uyandıran Hüseyin Baş’a Ayasofya’nın özel yapım yağlı boya tablosunu hediye ederken, İnşallah Ayasofya BTP iktidarında gerçekten ibadete açılacak’ dedi. 
BTP İstanbul Gençlik Kolları Hüseyin Baş’a Atatürk tablosu hediye ederken, Türkiye Caferileri lideri Selahattin Özgündüz’ün yardımcıları da BTP liderine İmam Ali türbesinden getirdikleri yüzüğü takdim etti.

Bakmadan Geçme