EMSAV'A Ziyaret

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Sıddık Selçuk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren EMŞAV Malatya Şube Başkanı Sıddık Selçuk," Aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin bizlere emaneti olan ailelerine sahip çıkmak ve toplumda hak ettikleri saygın yeri edinmeleri amacına yönelik faaliyetlerde bulunmak üzere vakfımız kuruldu. Bu amaca yönelik ilimizde çalışmalar yapıyoruz. İl Müdürümüz Galip Sökmen ziyaretleri bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Şahsıma ve vakıf yönetimim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
Kurum olarak şehit ve gazi yakınlarına karşı son derece hassas olduklarını kaydeden İl Müdürü Galip Sökmen “Bizler ne yapsak vatan uğruna, bayrak uğruna evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Aziz şehitlerimize ve gazilerimize minnettarız. İlimizde bulunan şehit ve gazi derneklerimizle el ele vererek aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin bizlere emanetleri olan ailelerine sahip çıkmak için işbirliği içinde olacağız. Bu vesile ile bu aziz vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerimize Allahtan rahmet kahraman gazilerimize da sağlık sıhhat diliyorum.” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme