Elazığ Belediyesi'nden Bayram Konserleri

Elazığ Belediyesi Kurban Bayramında dört günde dört özel konser programıyla bayram sevinci ve coşkusunu eski bayramlar tadında yaşatacak.

 

Elazığ Belediyesi Kurban Bayramında dört günde dört özel konser programıyla bayram sevinci ve coşkusunu eski bayramlar tadında yaşatacak.

Kültür Park Amfi Tiyatro’da düzenlenecek konser programlarıyla Elazığlılara ve bayram dolayısıyla memleketlerine gelen konuklara unutulmaz bir müzik ziyafeti sunulacak. Bayramın 4 gününde saat 20.00’da başlayacak konser programları, hem şehirde bayram sevincini geniş kitlelerle buluşturacak, hem de memleket hasreti gidermek isteyen gurbetçilere bayram sevincini doyasıya yaşama fırsatı sağlayacak.

İLK KONSER EMRAH GÜLLÜ’DEN

Geçtiğimiz yıllarda ulusal bir kanalda katıldığı yarışma programıyla tüm Türkiye tarafından sevilen özgün bir ses olarak hafızalarda yerini alan Emrah Güllü, bayramın birinci günü, saat 20.00’da Kültür Park Amfi Tiyatro’da sevenleriyle buluşacak. Güllü, birbirinden güzel eserlerini sevenleriyle bayram tadında paylaşacak.

BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜNDE TEKİN BULUT KONSERİ

Bayramın ikinci gününde güçlü sesi ile Tekin Bulut, Kültür Park Amfi Tiyatro’da, saat 20.00’da sevenleriyle buluşacak. Sanatçı birbirinden özel ve güzel eserlerini sevenleriyle paylaşarak, bayram coşkusuna renk katacak.

BAYRAM TADINDA BAYRAM

Bayramın 3. günü Elazığ Belediyesi Kürsübaşı ekibi tarafından verilecek konserde, Elazığ musikisinin en güzel örnekleri dinleyicilerle buluşturulacak.

BAYRAMIN SON GÜNÜNDE AHMET YÜCE KONSERİ

Bayramın son gününde tasavvuf müziğinin güçlü yorumcusu Ahmet Yüce sevenleriyle buluşacak. Kültür Park Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek buluşmada, Yüce en güzel eserlerini seslendirerek, bayram sevincine ortak olacak.

 

Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada bayramların bir arada, paylaşılarak anlam kazandığı belirtilerek, “Bayram sevincinin geniş kitleler tarafından paylaşılması amacıyla Kültür Park Amfi Tiyatro’da bayramın dört günü dört ayrı konser programı düzenleyeceğiz. Hem hemşehrilerimiz, hem de şehir dışından gelen konuklarımızı, müzik ziyafetleriyle dopdolu bayram konserlerine bekliyoruz.” denildi.

Bakmadan Geçme