Elazığ Belediye Konservatuvar Şeflerinden Anneler Gününe Özel Ziyaret

Elazığ Belediye Konservatuvar Şeflerinden Anneler Gününe Özel Ziyaret

Elazığ Belediye Konservatuvar şefleri, Anneler Gününde özel ziyaretlerde bulundu.

Elazığ Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği Koro Şefi Aygün Çam,  Türk Sanat Müziği Koro Şefi Gültekin Demirbaş ve Tiyatro Bölümü Bölüm Başkanı Mehmet Reşat Bulut, Anneler Günü’nü buruk yaşayan annelere sürpriz ziyarette bulunarak, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın selamlarımı iletip, hayır dualarını aldılar.

Konservatuar şefleri ilk olarak 2 sağlıkçı çocuğu bulunan ve Korona virüs salgınıyla mücadele süreci nedeniyle bu yıl evlatlarından ayrı kalarak Anneler Gününü buruk yaşayan Leyla Kaya’yı ziyaret ettiler. Çocuklarının Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde çalıştığını ifade eden Leyla Kaya 65 yaş üzerine getirilen kısıtlama nedeniyle evde olduklarını belirterek, bu zorlu süreçte ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Koro şefleri gelecek güzel günler temennisiyle Leyla Kaya’ya Anneler Günü hediyesini vererek, kendisine özel türküler seslendirdiler.

ŞEHİT ANNESİNE ZİYARET

Konservatuar şefleri daha sonra 15 Temmuz'da Ankara Gölbaşı'nda şehit düşen polis memuru Eyüp Oğuz’un annesini evinde ziyaret ederek, Anneler Günü’nü kutladılar. Hediyelerini vererek, hayır duaları alınan şehit annesi için koro şefleri tarafından birbirinden özel ilahiler seslendirildi.

Bakmadan Geçme