Ekinci'den Abyb'ye Ziyaret

İyi Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, seçim çalışmaları kapsamında Anadolu Basın Yayın Birliği (Abyb) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette  söz alan Abyb Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, Ali Ekinci'ye başarılar dileyerek "Ali Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Ekinci ve ekibinin Battalgazi için güzel işler yapabileceği noktasında tereddütümüz yok" ifadelerini kullandı.

İyi Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci ise seçimin kente hayırlar getirmesini temenni ederek, "Malatya halkı, her seçim döneminde demokratik bir olgunluk göstererek ülke siyasetine örnek olmuştur. Siyasi görüşü ve tercihi ne olursa olsun, Malatya halkının tercihine saygı duyulması ve  sonuç ne olursa olsun kazananın her zaman Malatya olması gereklidir." ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlerin büyük bir dönemeç olduğunun da altını çizen Ekinci,  bu süreçte  birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu ve ekibiyle birlikte  tek amacının da şehri kalkındırmak ve Ülkeye hizmet etmek olduğunu dile getirdi.

 

Bakmadan Geçme