Dünyanın Gerçek Yoga Dergisi! İlk Ve Tek!

Dünyanın ilk ve tek gerçek Yoga dergisi Yoga Academy Journal, 27. sayısı ile Yoga severlerle buluştu.

Gerçek Yoga bilgileriniitinayla sunan derginin yeni sayısını da elinizden bırakamayaksınız. Zengin görselleri, geniş içeriği, pratik ve teorik anlatımları ile bir dergiden çok daha fazlasını veren Yoga Academy Journal’laher konuya spiritüel, evrensel ve sağlıklı bakış açıları kazanacaksınız.
Yeni sayıdasarsılmaz özgüvenin kaynağı Muladhara Çakra (Kök Enerji Merkezi) anlatılmış.İlk defa bilgi sahibi olacağınız 7. göz, 4. Dünya Yoga Şampiyonası, Derya Baykal ile Oruç Tutarken Yoga, Biliçüstü zihin,  Vejetaryen Olmanın 7 Avantajı, Ünlülerle Yoga Sohbeti, Sağlıklı Lezzetler, Dünyaya İlk Defa Sunulan Yoga Duruşu, Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı ile Söyleşi ve merakla okuyacağınız daha pek çok konu var.  MuladharaÇakra’yı(KökEnerjiMerkezi) geliştirmeteknikleri de hem pratikhemteorikolarakyeralıyor.Kaçırmayın!
Yoga Academy Journal editörleri, tamamen uzman  Yoga eğitmenlerinden oluşuyor.Tüm bilgileri Orijinal Yoga Sistemi’den yola çıkarak, ilk ağızdan anlatıyor.Derginin danışmanlığını, Yoga konusunda yayınlanmış 61eşsiz eseri bulunanUluslararası Yoga Federasyonu (UYF) Başkanı Akif Manaf yapıyor. 50 yılı aşkın Yoga deneyimi, akıllarda yer eden zarif ve keskin bilgeliği, sözleri ve çok sade, anlaşılır üslubuyla...
 

Bakmadan Geçme