Dünya Değişim Akademisi 132. Merkezini Açtı!

Dünyanın her ülkesinde temsilcilikleri bulunan Dünya Değişim Akademisi 132. merkezinin açılışını turkuaz mavisi sularda, teknede yaptı!

Dünyanın her ülkesinde temsilcilikleri bulunan Dünya Değişim Akademisi 132. merkezinin açılışını turkuaz mavisi sularda, teknede yaptı! Yeni mekanın teknede hizmete girdiğini belirten yetkililer şöyle açıklama yaptı: “Kıyı kıyı dolaşıp deniz kenarı köylere, yerleşim merkezlerine de Değişim Tekniklerini sunacağız. Coşku içinde hayata geçen bu uygulama, Dünya Değişim Akademisi’nin tüm dünyaya denizden de ulaşacağı projenin başlangıcı oldu.

 

Kısa zamanda Türkiye’den yurtdışına açılan kuruluşun yeni seyyar mekanı, tüm dünyaya masmavi sulardan nefes çalışmaları ve değişim teknikleri yapmanın konforunu, zevkini ve gücünü ulaştıracağı projenin bir başka adımı. 

 

“Şimdi değişim zamanı!” diyerek en güçlü değişim tekniklerini  büyük  itina ve titizlikle uyguluyoruz. Hem teknede hem uğradığımız kıyılarda Değişim tekniklerini tanıtmak, uygulamak neşeli ve motivasyon dolu bir proje. Herkesi bize katılmaya bekliyoruz.” dediler.

 

Değişim Uzmanlarından anlamlı bir mesaj da var: “Değişim aslında bir yaratıcılık patlamasıdır. Çünkü toplum sabit fikirlere, taşlaşmış kalıplara ve kristalleşmiş tutumlara sahiptir. Onları aşmak için yaratıcı olmak şarttır. Değişim isteyen insan ise sabit zihinsel kalıplarla yaşayamaz, çünkü onlar ona nefes aldırmaz...” (Değişim Nedir ve Nasıl Gerçekleşir?” kitabından.)    

 

Dünya Değişim Akademisi’nde temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var.  

 

Değişim için kararlı olanların ilk adresi Dünya Değişim Akademisi, artık masmavi sularda, dünyanın farklı farklı kıyılarında da pratik ve teorik sunumları; neşeli, deneyimli ve motivasyon dolu Değişim Uzmanları ile hizmet verecek. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu yarınlara adım atabilirsiniz.”  

DEĞİŞİM SANATI NEDİR?

Her insan kendine has yetenekler hazinesi ile doğar. Fakat çok az insan bu hazineyi keşfeder ve hayata geçirir. Çoğunluk ise günümüzün yaşam dinamiği içinde bu hazineyi keşfedemediği ve hatta fakına bile varmadığı bir yaşam sürdürür.

Değişim Sanatı, insanın içindeki bu hazineyi keşfetmesi ve hayata geçirmesi için sunulan teorik ve pratik çalışmalar bütünüdür. Değişim bir yaratıcılık patlamasıdır.

Değişim tesadüfi olmamalı, bilinçli olmalıdır. Dünya Değişim Akademisi yıkıcı olan güçleri yapıcı güçlere dönüştürmektedir. Yaşamı yok eden her şey engellenmeli ve yaşamı var eden her şey desteklenmelidir. Değişim sayesinde yaşamı çirkinleştiren ve zayıflatan şeylerin yerine yaşamı güzelleştiren ve güçlendiren şeyler geçer.

İnsan, bu hayata yeni geldiğinde yani bebekken kendi öz doğasına en yakın haldedir. Fakat yaşamın dinamikleri çocuğun bu öznelliğini bozar; onu korkular, kaygılar, hırslar, beklentiler, hayal kırklıkları içine hapseden yargı ve inanç kalıpları ile doldurur.

NEDEN DEĞİŞİM UZMANI OLALIM?

Herkes dünyanın değişmesini, kavga ve savaşların bitmesini, insanların mutlu ve huzurlu olmasını istiyor. Burada altın anahtar kendini değiştirmektir. Bu, toplumun değişmesine neden olacaktır çünkü her birey toplumun bir parçasıdır.

Topluma sunduğumuz Değişim programlarını uygulayanlar bilinçli hale gelerek bireyselliklerini kazanacak ve toplumda gerçek bir değişim hareketi başlayacaktır. Toplum insanı robotlaştırmakta ve bireyselliğini elinden almaktadır.

Değişim Uzmanları ve programları sayesinde insan bireyselliğini yeniden kazanacaktır. Bunun için birey korkulardan, alışkanlıklardan, dayatmalardan özgürleşmeli ve kendi olmalıdır. Dünya Değişim Akademisi 17 yıllık tecrübesi ile her bireyde son derece etkili olan, bu gezegenin en kadim değişim tekniklerini insanlığa sunuyor. Bu teknikleri uygulayan herkes istisnasız değişimi yaşayacaktır. 

DEĞİŞİM UZMANI KİMDİR?

Değişim Uzmanı uyguladığı pratik tekniklerle bireyin özdeki doğal kişiliği üzerine sonradan eklenmiş,  dayatılmış, öğretilmiş inanç ve kalıpları aşmasını sağlar. 

Değişim Uzmanları, bireylere kendi öz doğalarına dönüş yolunda Değişim Sanatı programları ile yol gösteren, ilham olan, motive eden profesyonellerdir.

Kişisel değişim programlarının temel dayanağı, kişinin uzaklaştığı orijinalliğine yani öznelliğine yeniden ulaşması için gerekli teorik ve pratik bilgi ile donanımı sağlamaktır. Bireyin kendi ile ilgili sorular sorması ve daha iyi bir hayat yolu araması kişisel değişim için bir başlangıçtır.

İnsan ne yaparsa yapsın değişime direnemez, doğduğu andan öldüğü ana kadar sürekli bir değişim dinamiği içindedir, çünkü değişim evrensel bir kanundur. İnsan kaçamadığı değişimi ya yönetecek ve yönlendirecek ya da değişim insanı sürekli bir yerden başka yere sürükleyecektir.

İşte Değişim Sanatı bireye değişimi yönetmeyi ve yönlendirmeyi öğretir, Değişim Uzmanı ise bu konuda bireye rehberlik eder.

Bir Değişim Uzmanı olmak bu açıdan çok önemlidir ve kritik bir yere sahiptir. Yaşamın değişim dinamiğine liderlik eden, yönlendiren ve yöneten Değişim Uzmanları sayesinde bu dünya barış ve sevginin beşiği olacaktır. 

Değişim Sanatı sayesinde bireyde yargısız bir farkındalık gelişir, taraf tutmadan, yaşamı ve insanları bölmeden, kendini ve yaşamı bütünlük içinde tutarak yaşamayı öğrenir.

Değişim Sanatı sayesinde birey aşması gereken tüm engelleri aşar, yaşama yeni bakış açıları geliştirir, yaşamı yeniden yorumlamayı ve doyasıya yaşamayı keşfeder, sonuç olarak yeni bir insan olur.

Değişim Sanatı sayesinde ortaya çıkan yeni insan, olumsuz düşüncelerden, olumsuz yargı ve inanç kalıplarından özgür, öz disipline sahip, çalışkan, özgüvenli, yaratıcı, içsel gücünü doğru yönlendirebilen, ifade ve iletişim yeteneği gelişmiş, anlayış ve hoşgörü sahibi, stresi ve zamanı yönetebilen kişidir.

Bakmadan Geçme