Dünya Değişim Akademisi 113. Merkezini Almanya, Bad Elster'de Açtı!

Dünyanın her ülkesinde temsilcileri olan Dünya Değişim Akademisi 113.merkeziniAlmanya, Bad Elster'de açtı.

Dünyanın her ülkesinde temsilcileri olan Dünya Değişim Akademisi 113.merkeziniAlmanya, Bad Elster’de açtı. “Şimdi değişim zamanı!” sloganı ile kısa zamanda yurt dışına açılan, dünyanın en güçlü değişim tekniklerini her yerde aynı itina ve titizlikle uygulayan Akademi’nin tam donanımlı Değişim Uzmanları, artık Almanya,Bad Elster’de dehizmet verecek.

 

Değişim macerasına herkesi davet eden; kendinizi keşfedin ve hayallerinizi gerçekleştirin diyen Değişim Uzmanları, esinlendikleri bir sözle de farkındalık yaratmaya çalışıyorlar:”Birdeğişimyaşamakvedünyayıdeğiştirebilmekiçininsangeçmişigeçmiştebırakmalı, geçmişanılardanarınmalıvegeçmişinyüklerindenkurtulmalıdır. Ancakgerçekdeğişimiyaşayankişi,orijinal hale gelebilir.”(Ünlü “Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir?” kitabından)

 

Mekandatemel olarak Nefes, Biyoenerji, Vücut Çalıştırma, Konsantrasyon,Derin Gevşeme çalışmaları sunulacak olupStres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İletişim Sanatı gibiarayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanıvar.

 

Değişim için kararlı olanların ilk adresi Dünya Değişim Akademisi’nin,bilgilideneyimli Uzmanları vezengin pratik, teorik sunumları ile Almanya, Bad Elster’de de motivasyon dolu bir atmosferi var.İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutluyarınlara adım atabilirsiniz. 

Yorumlar 1
Selma Siper 01 Ekim 2018 09:11

Tebrikler dünya değişim akademisi

Bakmadan Geçme