Doruk'tan otomotivde üretim yönetimini dijitalleştiren teknolojiler

Üç kıtadan pek çok otomotiv üretim ve onarım profesyonellerini buluşturan Automechanica İstanbul Plus 2021'de dijital çözümlerin adresi Doruk oldu

Üretim yönetiminde dijital araçların kullanılmasıyla daha verimli, çevik, düşük maliyetli ve kaliteli üretim yapılması konusunda faaliyet gösteren Doruk, dünyanın farklı noktalarından binlerce otomotiv endüstrisi profesyonelini bir araya getiren Automechanica İstanbul Plus 2021’de yer aldı. Fuarda; üretim operasyonları yönetim sistemi ProManage’ın çığır açan teknolojisi ProManage Cloud ve dijitalleşmeyi bir kutuya sığdıran ProManage Cloud Kit yenilikçi teknolojisini tanıtan Doruk, Türkiye’nin otomotiv sektörü ihracatında önemli yere sahip olan markalara üretim operasyonlarının yönetimi konusunda dijital ipuçları verdi.

Akıllı fabrika teknolojilerinin mimarı Doruk, küresel pandemi krizi nedeniyle geçtiğimiz yıl gerçekleştirilemeyen Automechanica İstanbul Plus 2021’e katıldı. TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapılan fuarda Doruk; sanayicilerin geleceğin oyun kurucuları arasında yer almalarını sağlamayı hedefleyen ProManage Cloud teknolojisini otomotiv sanayisinin başrollerine tanıtma fırsatı yakaladı. Dijital dönüşümün önündeki engelleri kaldıran ProManage Cloud ile tüm dikkatleri üzerine çeken Doruk, yeni iş birlikleri ve küresel ortaklıklar için de önemli temaslarda bulundu.

Otomotiv sektörü liderleri ProManage Cloud sayesinde seri üretimde kaliteyi koruyor

Fiziksel buluşmalar üzerine kurulu bir endüstrinin parçası olan ticaret fuarlarının bu sene hem dijital hem de fiziksel olarak gerçekleşmesiyle Doruk, otomotiv sanayicileriyle hibrit bir fuar deneyimi yaşadı. Gerek yüz yüze gerekse dijital alanlarda yoğun ilgiyle karşılaşan Doruk, ProManage Cloud teknolojisiyle otomotiv ana sanayi ve yan sanayinin dikkatini en çok çeken şirketler arasında yer aldı. Dijitalleşmenin önünde görülen 7 farklı engeli ortadan kaldırarak özellikle KOBİ’lerin dönüşümlerini büyük oranda kolaylaştıran bu teknoloji, sadece makine ve üretim izleme fonksiyonlarıyla başlayabiliyor. Kolay kurulan ve hızlı öğrenilen yapısıyla işletmelere dijitalleşme konusunda faydalı bir başlangıç yapabilme imkânı sunan ProManage Cloud, KOBİ’lerin üretim yönetimini dijitalleştirirken seri üretimde kaliteyi koruyor.

Otomotiv sektörünün en önemli konularından biri olan yalın üretimde verimliliği maksimize etmeye katkı sunan teknoloji, az eforla kurularak iş gücü engelini ortadan kaldırıyor. ProManage Cloud ile sanayiciler; işletmelerini mobil cihazlardan izleyebiliyor, üretim miktarını ve makinelerin çalışıp çalışmadığını anlık olarak takip edebiliyor. Bu sayede kayıp zamanların önüne geçmeye imkân tanırken manuel olarak yapılan süreçleri otomatize ediyor ve hata riskini en aza indiriyor.

Bakmadan Geçme