Doğanyol'da Toki Konutları Hak Sahipleri için gün sayıyor

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay,

24 Ocak 2020 Depreminde büyük yara alan ve can kaybının yaşandığı Doğanyol'umuz da depremzedeler için başlatmış olduğumuz kentsel dönüşüm sonrası Gökçe Mahallemiz başta olmak üzere, ilçe genelinde ciddi çalışmalara başlatılmıştır.


Evleri ağır hasar gören depremzede ailelerinin mağduriyetini bir an önce gidermek adına tüm çaba ve gayretimizle hemşehrilerimizin daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda hayatlarını sürdürmelerini sağlamak için başlatmış olduğumuz TOKİ konutlarımızda sona yaklaşmış bulunmaktayız.


Mağduriyetlerin bir an önce giderilmesi adına Doğanyol Belediyesi olarak 24 Ocak'tan bu yana depremzede ailelerinin yanında olduk ve olmayada devam edeceğiz.


Deprem bölgesinde olduğumuz için yapılan konutların daha sağlıklı ve sağlam zeminler üzerine inşa edilmesi hususunda yapılan araştırmalar ve çalışmalar sonucu uygun görünen yerleşim yerlerine konutların yapımı başlatılmıştır.


Bu kapsamda her daim hemşehrilerimizin yanında olduğunu hissettiren başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, ilgili Bakanlarımıza , Milletvekillerimize ,TOKİ başkanımıza ve emeği geçen herkese ilçem ve şahsım adına Teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

Bakmadan Geçme