Doğanşehirimizi Altyapı Sorunlarından Arındırıyoruz

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert:

Doğanşehir İlçesi’ni ziyaret eden MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın talimatları ile altyapıya ciddi yatırımlar yapıyoruz. Doğanşehir İlçemizi altyapı sorunlarından arındırdık” dedi. 
Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Doğanşehir İlçesi’ne bağlı Beğre Mahallesi’nin içme suyu sorunu çözüldü. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Beğre Mahalle Muhtarı Abdurrahman Küçük ve Örencik Mahalle Muhtarı Mustafa Sema çalışmaları yerinde incelediler.
Beğre Mahallesi’ne yapılan alt ve üstyapı yatırımlarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür eden Beğre Mahalle Muhtarı Abdurrahman Küçük, “MASKİ Genel Müdürlüğü, Doğanşehir Merkezimize içme suyu isale hattı ve içme suyu deposu inşa etti. Yapılan bu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan başta olmak üzere MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. 
Örencik Mahalle Muhtarı Mustafa Sema ise, “Örencik Mahallemizin Kurudağ, Hopun, Yekli, Tespihli, Pancarlı kısmında yaklaşık 14 kilometre uzunluğunda asfalt yapıldı. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ise Kurudağ’da kanalizasyon hattının yapılacağı müjdesini verdi. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.
Malatya Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Genel Müdürlüğü ve Doğanşehir Belediyesi olarak koordineli çalıştıklarını ifade eden Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, “Büyükşehir Belediyemiz ile beraber ilçemizde çok ciddi çalışmalar yaptık. Yol problemlerimizin ana arterleri bitti. Ara sokaklara kadar girilerek sati kaplama, sıcak asfalt birinci kat ikinci kat yama gibi çalışmalar yapıldı. MASKİ Genel Müdürümüz Mehmet Mert göreve geldiği günden itibaren ilçemize yatırımlar yapmaya başladı. Elmalı, Fındık, Sürgü, Erkenek, Güzelköy, Gövdeli ve birçok mahallemizde altyapı çalışmaları yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Bizlerde Doğanşehir Belediyesi olarak tüm ekiplerimiz ile çalışmalara destek sağladık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert’e, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Hakan Demir’e ve sahada çalışan ekibe teşekkür ediyorum” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda altyapı anlamında ciddi yatırımlar yaptıklarını aktaran MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, maddi ve manevi desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a şükranlarını bildirdiklerini kaydetti. Mert, “Doğanşehir İlçesi Beğre Mahallesi’ne bir depo yaptık. 4 kilometre içme suyu hattı inşa ettik. Doğanşehir altyapı ve üst yapı anlamında sorunsuz bir ilçe haline geldi. Belediye Başkanımız ile beraber koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Altyapı çalışmaları yaptık. Kaptajlarımızı yeniliyoruz. Burada çok ciddi bir emek var.  Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme