Doğanşehir Belediye Spor Kulübü Spor Var Engel Yok Projesi

Gençlik ve Spor Bakanlığının gençlik projeleri destek programı kapsamında Doğanşehir Belediye Spor Kulübünün 23685 nolu 'Spor Var Engel Yok' isimli projesi kabul edilmiştir.

Gençlik ve Spor Bakanlığının gençlik projeleri destek programı kapsamında Doğanşehir Belediye Spor Kulübünün 23685 nolu “Spor Var Engel Yok” isimli projesi kabul edilmiştir.

Proje kapsamında 2019 yılı Şubat ayında geçen seneye kadar Doğanşehir Belediye Spor Kulübü bünyesinde müsabakalara katılan Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı sporcuları Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımı ile İstanbul’da antrenman yapacak olup ve Galatasaray – Fenerbahçe tekerlekli sandalye basketbol takımlarının müsabakalarını izleyecektir.

2019 Nisan ayında Doğanşehir Belediye Spor tekerlekli sandalye basketbol takımı sporcuları ve Doğanşehir İlçesinden götürülecek 50 genç ile Malatya’da Evkur Yeni Malatya Spor maçını izleyeceklerdir.

2019 Mayıs ayında Doğanşehir Belediye Spor tekerlekli sandalye basketbol takımı ve Doğanşehir İlçesindeki gençlerin katılımıyla fidan dikme etkinliği ile piknik yapılacaktır.

 

Haber- Kadir Aydın

Bakmadan Geçme