Divriğili İş Adamlarından Bekir Hallaç'a Destek

AK Parti Divriği Belediye Başkan A. Adayı İş adamı, Gazeteci - Yazar Bekir Hallaç, İstanbul'daki Divriğili iş adamlarından oluşan bir heyet ile Divriği'de çeşitli ziyaretlerde bulunarak, yapılması planlanan çalışmalarla ilgili görüşmelerde bulundu.

AK Parti Divriği Belediye Başkan A. Adayı İş adamı, Gazeteci - Yazar Bekir Hallaç, İstanbul’daki Divriğili iş adamlarından oluşan bir heyet ile Divriği’de çeşitli ziyaretlerde bulunarak, yapılması planlanan çalışmalarla ilgili görüşmelerde bulundu.

Bekir Hallaç; “Divriği Bizim Sevdamızdır”

Beraberindeki önemli isimlerle Divriği Kaymakamı Muhammet Öztabak, AK Parti Divriği İlçe Başkanlığı ve Divriğili vatandaşları ziyaret ederek hasbihal eden Bekir Hallaç; “Bu zamana kadar yaptıklarımız tıpkı bir kitabın önsöz kısmı gibiydi. Divriği ile ilgili esas çalışmalarımız aday olarak gösterildikten sonra başlayacak. Divriği bizim kaderimiz, baba yurdumuz ve sevdamızdır. Burası için elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Beraberindeki iş adamlarıyla bir süre önce ilçeye atanan Divriği Kaymakamı Muhammet Öztabak’a Divriği Kaymakamlığı görevi için hayırlı olsun dileklerinde bulunan Bekir Hallaç, daha sonra beraberinde ki heyet eşliğinde AK Parti Divriği İlçe Başkanı Yasin Uyanık ve ilçe yönetimini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bekir Hallaç; “Terk edilen değil, Yaşayan ve Yaşanan bir Divriği için Adayım”

Hallaç’ın bir sonraki durağı ise Divriği Çarşısı oldu. İş adamlarıyla birlikte çarşı esnafını ziyaret ederek hâl hatır soran Bekir Hallaç, ziyaret sonrası şu değerlendirmelerde bulundu; “Her aday adayı ilçesine seçim alanı gözüyle bakıyor. Oysa Divriği benim evim. Burada İstanbul’dan gelen iş adamı hemşehrilerimizle esnafımızın ve ilçe sakinlerimizin görüşlerini alarak bölge için yapılacak çalışmalarımızı netleştiriyoruz. İnşallah aday olduğum takdirde onları da açıklayacağım. Sivas insanının mertliğini ve sıcaklığını bizlere bir kez daha yansıtan, bizi iş yerlerinde ve evlerinde ağırlayan kıymetli hemşehrilerime teşekkür ederim. İş adamı dostlarıma yanımda oldukları ve destek verdikleri içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğim gibi, her şey terk edilen değil, tercih edilen ve yaşanılabilir bir Divriği için elimizden ne geliyorsa yapacağız”

Son Durak Köy Ziyaretleri

Divriği Çarşısında ki temaslarının ardından beraberindeki Divriğili iş adamlarıyla köy ziyaretlerini de ihmal etmeyen Bekir Hallaç, Divriği’ye bağlı birçok köy ve mezranın sorunlarını bölge insanlarından dinledi. 

Bakmadan Geçme