Diş Hekimliği Kongresi Ertelendi!

Diş Hekimliği Kongresi Ertelendi!

“Bilim, Tarih, Doğa Sizin için en iyisine hazırlanıyor” sloganıyla 29, 30, 31 Mayıs 2020 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Malatya 2.Ulusal Diş Hekimliği Kongresi Ağustos ayına ertelendi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs tedbirleri kapsamında, sosyal hareketliliği durduracak ve sosyal mesafenin korunmasını sağlayacak kararlar alınmaya devam ediyor. Mayısın son haftası Mövenpıck Holtels ’de gerçekleştirilmesi planlanan 2.Ulusal Diş Hekimliği Kongresi’ne Koronavirüs engeli çıktı. Malatya Diş Hekimleri Odası Başkanı Murat Canbek erteleme ile ilgili yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi;” Koronavirüs salgını bilindiği üzere tüm Dünyayı etkisi altına aldı ve ülkemizde alınan önlemler krizin doğru bir şekilde yürütüldüğünü gözler önüne seriyor. 29,30,31 Mayıs tarihlerinde katılımcılarımıza, dolu dolu geçirilecek bir program hazırladık. Malatya Diş Hekimleri Odası olarak 2.sini düzenleyeceğimiz Ulusal Diş Hekimliği Kongresi’nin tarihini Bilim Kuruluna danışarak yeniden belirledik. Bilim Kurulunun öngörüleri neticesinde 28, 29 ve 30 Ağustos 2020 tarihine ertelenmesi kararlı alındı. Bu zor günleri hep birlikte aşacağımıza inanıyorum.

PROGRAMDA HANGİ KONULAR KONUŞULACAK

Programımızın dolu dolu geçeceğini söylemiştim. Doç. Dr. Emre Nagaş, ‘Travmatik dental yaralanmaların endodontik yönetimi’ konusunda ilk olarak etkinlikte yer alacak. Daha sonrasında Genç daimi dişlerde travmaya bağlı lüksasyon ve avulsion’ konusunda Prof. Dr. Zuhâl Kırzıoğlu bizlerle olacak. Programda İnönü üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yaşar Bayındır hocamız Koronavirüs Pandemi Süreci ile ilgili konuşması eklendi. Programda katılımcı hocalarımız ve konuları şu şekilde;

Prof. Dr. Bülent ULUDAĞ  - İmplant Vakalarında Sorunlar Ve Çözümleri

Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer ASLAN - İmplantolojide İmmediat Yükleme Ve Aynı Gün Sabit Protez

Dr. Arzu Demircioğlu - Modern implantolojide estetik için protokoller tek diş eksikliğinden total diş eksikliğine

Dr. Cem Dergin - Doç. Dr. Gühan Dergin - Dijital -Analog Düellosu

Doç. Dr. Bilal YAŞA - Estetik Analizden Bitime Anterior Kompozit Restorasyonlarda Klinik Başarının İpuçları

Dr. Amos Yahav - Maksillofasial Diş Alanındaki Kemik Defekt Augmentasyonunda Kemik Simanları

Dr. Bertrand Grıffe -  Total Dişsiz Ağızlarda İmmediat Yükleme Protokolleri”

Bakmadan Geçme