Dijital dönüşüm, kadınlar ve Türkiye

TBMM Genel Kurulu'nda gündem dışı söz alan MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörü, Ankara Milletvekili Taşlıçay, 'Dijital dönüşüm, kadınlar ve Türkiye' konusunda açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları Genel Koordinatörü, Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, ahlaksızlık ve ilkesizliğin, sosyal medyanın dayattığı rutin olduğuna dikkat çekti. Taşlıçay, bu mecranın, toplumun her kesiminin sorunu olduğunu söyledi.

TBMM Genel Kurulu’nda gündem dışı söz alan MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörü, Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, "Dijital dönüşüm, kadınlar ve Türkiye" konusunda açıklamalarda bulundu.

OLANAK VE TEHDİTLER

Nevin Taşlıçay, dijitalleşmenin, kadınlar için önemli olanakları ve tehditleri bünyesinde barındırdığını belirterek, "Tüm tehditler bertaraf edilecek ve dijital çağ, kadınlarımızın çağı olacaktır." ifadelerini kullandı.

Ahlaksızlık ve ilkesizliğin, sosyal medyanın dayattığı rutin olduğunu vurgulayan Taşlıçay, bu mecranın, toplumun her kesiminin sorunu olduğunu söyledi.

"Beka" derken yalnızca toprak bütünlüğünü değil, gelenek ve göreneklerin de kastedildiğine dikkati çeken Taşlıçay, "Özgürlük, sahte hesaplardan insanlara iftira atmak değildir. Özgürlük, söylediğinin arkasında durabilmektedir. Yapılması gerekenler yasak olarak addedilmemeli, aksine temel hakların teslim edilmesi olarak görülmelidir" değerlendirmesinde bulundu.


Kaynak: ucuncusayfahaber.com

Bakmadan Geçme