Deva Partisi Yazıhan İlçe Kongresi yapıldı

DEVA Partisi Malatya Kongreleri devam ediyor. Deva Partisi Yazıhan Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirilen İsmail AĞYOL

DEVA Partisi Malatya Kongreleri devam ediyor. Deva Partisi Yazıhan Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirilen İsmail AĞYOL tarafından kuruluşu gerçekleştirilen Deva Partisi Yazıhan İlçe Başkanlığı ilgili mevzuatlar gereği ilk kongresini gerçekleştirdi. 
Yazıhan İlçesinde gerçekleştirilen kongreye Deva Partisi kurucular kurulu üyesi Prof. Dr. İbrahim GEZER, Malatya Kurucu İl Başkanı Onur GÜNEŞ, Yeşilyurt İlçe Başkanı Mahmut NURLAN, Battalgazi İlçe Başkanı Göksel ATLI, Pütürge İlçe Başkanı İbrahim YALÇINKAYA,  Akçadağ İlçe Başkanı Mehmet KÜÇÜK, Doğanşehir İlçe Başkanı Ahmet Bahri YILMAZ, Doğanyol ilçe Başkanı Taner GÜVENİR, Kale İlçe Başkanı Basri ŞENER  il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.     
Yazıhan İlçe Başkanı İsmail AĞYOL ’un açılış konuşmasıyla başlayan kongrede, açılış konuşmasını müteakiben divanın oluşturulmasına geçildi. Yapılan oylamada Kongre Divan Başkanlığına Deva Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Sinan AKINCI, divan üyeliklerine ise, Yasin KALKAN, Serdar GÜNATA, Ceylan ÖZBEK ve  Gül Yağmur YILMAZ seçildiler. 
Sinan AKINCI’nın başkanlığını yaptığı genel kurulda Söz alan il başkanı Onur GÜNEŞ partinin teşkilatlanması hakkında bilgiler verdi.  DEVA Partisi Malatya İl teşkilatı olarak Türkiye’nin sorunlarıyla benzer sorunlar yaşayan Malatya’mıza çözüm önerileri üretmek, temel çabamız olacaktır.   Bu çabamızda, sadece Malatya’nın sorunları üzerine çalışma yapmış olan mevcut arkadaşlarımız değil,  “benim de Malatya için bir fikrim var” diyen herkesin yer almasını istemekteyiz. Dolayısıyla, buradan “Malatya için benim de bir fikrim var” diyen herkesi bu fikrini bizimle paylaşmaya davet ediyoruz şeklinde ifade etti.   Daha sonra söz alan Prof. Dr. İbrahim GEZER’ konuşması ve  Deva Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan’ın kongre için gönderdiği mesajın okunmasıyla devam edildi.  
                İlçe yönetim kurulu asıl ve yedek üyelerinin seçimine geçildi. Yapılan seçimde  İsmail AĞYOL  tarafından önerilen ve 10 asıl 5 yedek üyeden oluşan liste seçildi.  
                    
                    
                             ASIL ÜYELER                                                 YEDEK ÜYELER

                               Gökhan KAYA                                                     Eyüp ÖZKAN
                               Kenan AKYOL                                                     Âdem GÖK 
                               Seyhan ÖZKUL                                                    Güven GÜLER                                               
                               Gaffar KAYA                                                        Zeki ARKADAŞ                                                     
                               Mehmet ÜNSAL                                                   İlhan KIRMIZIDAĞ                                                 
                               Rezzan ÖLMEZ
                               Saim GÜLTEKİN
                               İbrahim BOZKURT
                               Özcan KIRMIZIDAĞ
                               Beyazıt Bestami KILIÇ

Yorumlar 1
Duhan 04 Ekim 2020 07:57

İşte ülkeyi içten yıkmaya çalışan ihanet şebekesi kimse kusura bakmasın iç ve dış olaylara baksınlar oturup düşünsünler halen fetö oyunları devam ediyor benden söylemesi.

Bakmadan Geçme