Deva Partisi Anneler Günü Etkinliği Düzenledi

Deva Partisi Malatya İl Başkanlığı tarafından Anneler Günü dolayısıyla bir etkinlik yapıldı. Parti İl binasında yapılan etkinlik, yoğun ilgi gördü.

Deva Partisi Malatya İl Başkanlığı  tarafından Anneler Günü dolayısıyla bir etkinlik yapıldı. Parti İl binasında  yapılan etkinlik, yoğun ilgi gördü.
Yoğun katılımın olduğu etkinliğe,Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş,Kadın Politikaları Başkanı Aynur Saygan, Parti üyeleri,basın mensupları ve şehit anneleri katıldı. 
 Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş,tüm annelerin çok özel varlıklar olduğunu ifade ederek, anneler günü etkinliğine katılan tüm annelere teşekkür etti. Güneş, “1908 yılında Amerika’da kutlanmaya başlanan 1955 yılından itibaren de resmi olarak kutlanmaya başlanan Anneler Günü’nü bizler aslında yılın 365 günü kutluyoruz. Çünkü gerek bizim tarihimizde, gerekse inançlarımızdan ötürü anne hep özeldir, hep saygındır. Sevgili Peygamberimizin hadislerine baktığımızda annelik hep kutsanmıştır. Öyle ki cennet bile annelerin ayakları altına serilmiştir. O yüzden analarımız her zaman başımızın tacıdır” dedi.
Başkan Güneş, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı iyi yetiştirmek için annelerimize ve hanımlarımıza gereken değeri vermek zorunda olduğumuzu ifade ederek, "Umarım hep böyle güzel günlerde bir arada oluruz" şeklinde konuştu.
Etkinlikte şehit anneleri de unutulmadı. Program sonunda Başkan Güneş ve teşkilat üyeleriyle   fotoğraf çektiren  anneler ve çocukları, bu özel günde kendilerini unutmayan Başkan Güneş ve ekibine teşekkür ettiler.
 

Bakmadan Geçme