DC'den çocuklar için ilk sanal deneyim:DC Kids Fandome

DC ve Cartoon Network'ün en sevilen karakterleriçocuklarla buluşuyor

Dünyacaünlü DC karakterleri ve Cartoon Network’ün en sevilen karakterleri tüm dünyadançocuklarla bir araya gelecek. 24 saat sürecek DC Kids FanDome etkinliği ileçocuklar, ilk defa sanal bir deneyim yaşayacak. Çocuklar; Batman’den DC SuperHero Girls’e ve hatta Teen Titans Go’ya kadar hayranı oldukları CartoonNetwork’ün sevilen kahramanlarının özel mekanlarına ve gizli üslerine misafir olacak.Etkinliğe katılan çocuklar sevilen Cartoon Network çizgi filmlerinin özel videolarınıizleyebilecek, oyunlarla keyifli zaman geçirecek, çizgi roman karakterleriylebuluşacak ve birbirinden eğlenceli sürprizleri ücretsiz olarak keşfedecek.

Türkiye’denve Dünyanın dört bir yanından çocuklar, DC Kids FanDome ile sevdiklerikarakterlerle online bir etkinlikte buluşacak. Pandemi sebebiyle sanal dünyayataşınan ve ilk kez gerçekleştirilecek bu etkinlikle çocuklar, en sevilen çizgifilmlerin adresi Cartoon Network’ün karakterlerinin yanı sıra DC’nin çizgiroman karakterleri ile de bir araya gelebilecek. 12 Eylül Cumartesi günüTürkiye saatiyle 20.00’da başlayacak ve 24 saat sürecek etkinlikte çocuklarBatman, Teen Titans, Super Hero Girls gibi en sevilen kahramanlarla tanışmaşansı yakalayacak.

DCKidsFanDome.comadresindenücretsiz olarak katılabilecekleri bu özel etkinlikte Batman’in gizli yarasamağarasından Teen Titans’ın kulesine, DC Super Hero Girls’ün Sweet Justice Cafe’sinekadar birçok efsanevi mekân online olarak gezilebilecek. Ayrıca çocuklar favorikahramanlarıyla karaoke yapacak, en sevdikleri kahramanları nasılçizebileceğini öğrenecek ve onlarca farklı etkinlikle inanılmaz bir deneyimyaşayacak.

Heryaştan çocuk ve yetişkinin keyifli vakit geçireceği DC Kids FanDome etkinliğinekatılanlar Cartoon Network çizgi filmlerinden oyunlara birçok özel içeriğineerişme şansı da bulacak.

Cartoon Network Hakkında:

WarnerMedia’nın global bir çocuk markası olanCartoon Network, çocuklar ve aileler için özel olarak çizgi film içeriği üretenbir çizgi film kanalıdır. Yenilikçi kimliğiyle 192 ülkede 400 milyondan fazlahaneye ulaşan Cartoon Network, çocuklara Ben 10, Powerpuff Girls, KafadarAyılar, Gumball, Kral Şakir ve Elma e Soğan gibi ilham verici, yaratıcı ve ilgiçekici içerikler sunuyor. Cartoon Network’ün, çocukların ‘akran zorbalığı’sorununa dikkat çeken sosyal sorumluluk projesi ‘Zorba Olma Kanka Ol’ buproblemin üzerine eğilen yetişkinler ve çocuklar için önemli bir kaynak olarakgörülüyor.

WarnerMedia, birçok farklı temada içerikoluşturan ve hayranlarına içeriği her zaman ve her yerde ulaştırarak olağanüstüdeneyimler sunan global bir eğlence, spor ve haber şirketidir. Aralarında CNN,Cartoon Network, Boomerang, Adult Swim, TBS ve TCM’in yer aldığı dünyadaki endeğerli markalardan bazılarının sahibidir. Cartoon Network Türkiye’de, Digitürk169. Kanal, Tivibu 121. Kanal, D-Smart 120.Kanal ve ayrıca uydudan ücretsizyayın yapmaktadır.

Bakmadan Geçme