Damat dehşet saçtı! 2 ölü

Malatya'da boşanmak üzere olduğu eşini ve kayınvalidesini öldürdü. 2 kişiyi silahla öldüren damat, olaydan kısa bir süre sonra yakalandı.

Malatya'nın Battalgazi ilçesi Kemerköprü Mahallesi’nde 16.30 sıralarında meydana gelen olayda, eşinden boşanmak isteyen Sibel Güzelbaba ve annesi eşi tarafından öldürüldü. Eskişehir'de oturan ve eşiyle boşanma davası olan Sibel Güzelbaba, Battalgazi ilçesi Kemerköprü Mahallesi’ndeki baba evine geldi. Eşinin evine gelen Ümit Güzelbaba, 55 yaşındaki kayınvalidesi Eşe Fatma Yıldırım'ı ve 30 yaşındaki eşi Sibel Güzelbaba'yı pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Evden silah seslerini duyan komşular eve gittiklerinde  anne ve kızı kanlar içinde bulurken, olay yerine 112 Sağlık ekiplerini gelmesinin ardından ilk yapılan kontrollerde anne ve kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Daha sonra Anne ve kızın cesetleri, Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığına kaldırıldı.

2 kişi öldüren ve olay yerinden kaçan  Ümit Güzelbaba, saat 19.00 sıralarında  kırsal bölgede silahıyla birlikte yakalandı.

Bakmadan Geçme