Cumurbaşkanı Erdoğan'a Elazığ'dan Davet Var

Elazığ'dan, yüreği sevgiyle çarpan tertemiz kalplerden Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'a davet var.

Elazığ’dan, yüreği sevgiyle çarpan tertemiz kalplerden Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a  davet var.

Sivrice Hazarbaba Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yüreği engelsiz genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a duyduğu sevgiyi sözcüklere dökerek “Sayın Cumhurbaşkanım size saygılarımı sunuyorum, sizi çok seviyorum, sizi en kısa zamanda Sivrice’ye çay içmeye bekliyoruz”şeklinde seslendi.

  Göreve geldiği günden bugüne sosyal belediyeciliğin gereksinimlerini yerine getiren ve bu doğrultuda hareket eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Sivrice Hazarbaba Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Yetkililerden rehabilitasyon merkezi hakkında bilgiler alan Başkan Yanılmaz, daha sonra burada kalan engelli vatandaşlar ile bir süre sohbet etti ve söylenen şarkılara eşlik etti. Keyifli sohbetin ardından Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşayan engelli vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı merkezlerine çay içmeye davet ederek, kendilerini çok sevdiklerini ifade ettiler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dualar eden engelli vatandaşlar Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise böylesi güzel insanların yanında bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, göreve geldiği günden bugüne engelsiz bir yaşam adına çalışma yaptıklarının altını çizdi. Başkan Yanılmaz, Hazarbaba Rehabilitasyon Merkezi yetkililerine de yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Bakmadan Geçme