Cumhuriyet Başsavcısı Yılmaz, Başkan Gürkan'a Veda Ziyaretinde Bulundu

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a veda ziyaretinde bulundu.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a veda ziyaretinde bulundu. Başkan Gürkan, Başsavcı Yılmaz’a bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, yeni görevinde de başarılar diledi.

 

Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun 2017 Yılı Adli Yargı Yaz Kararnamesi ile Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a veda ziyaretinde bulunarak bir süre görüştü. Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Cumhuriyet Başsavcımızı burada görmekten ve kendilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu vesile ile kendilerine hoş geldiniz diyorum. Kendilerinin bizi ziyaretteki temel amaç geçtiğimiz günlerde çıkan Hakimler ve Savcılar kararnamesinde sayın Başsavcımız Denizli Başsavcısı olarak Denizli'ye gidecek. Daha önceki Başsavcımızda aynı şekildeydi. Demek ki Malatya'dan Denizli'ye böyle bir terakki söz konusu. Sayın savcımızın burada yapmış olduğu görev çerçevesi içerisinde biz kendisi ile ziyadesiyle memnunduk ve yakinen bir mesai işbirliğimiz söz konusuydu. Ben kendilerine Malatya'ya yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Gideceği yerde yeni görevinde başarılar diliyorum. Başsavcımızın Elazığlı olması hasebiyle bir ayağı da Malatya yolu üzerinde olacak. Burada bir evinin olduğunu, dönüş ve gidişinde kendilerini misafir edeceğimizi de beyan etmek istiyorum. Tekrar kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

 

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz ise, zorlu bir dönemde Malatya’da görev yaptığını belirterek, “Malum 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında burada görevdeydik.  Zorlu bir dönem oldu. Çok şükür alnımızın akı ile görevimizi tamamladık. Malatya'mıza, devletimize hizmet ettik. Bu tarihten sonra İnşallah ülkemizin yine başka güzide şehri olan Denizli'de inşallah hizmet edeceğiz. Görev yaptığım süre içerisinde sayın başkanımla sık sık görüştük. İstişarelerimiz olmuştur. Bu süreç içerisinde kurumlar arası diyalog gayet güzeldi. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Gösterdiğiniz yakın ilgiye ve işbirliği sebebi ile herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme