Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Av. Ayşe Türkmenoğlu Malatya'da Gençlerle Buluştu

Malatya Gençlik Ve Eğitim Derneği'nin Organizesi İle Malatya'ya Gelen, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı, Hukuk Politikaları Üyesi Av. Ayşe Türkmenoğlu

Malatya Gençlik Ve Eğitim Derneği’nin Organizesi İle Malatya’ya Gelen, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı, Hukuk Politikaları Üyesi Av. Ayşe Türkmenoğlu Ve Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Dr. Bilal Okudan Gençlerle Buluştu. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan 100. Yılında Gençlik Perspektifi programının açılış konuşmalarını gerçekleştiren Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Başkanı, Malatya Valiliği SYDV Mütevelli Heyet Üyesi Ahmet Bayduz şu ifadelere yer verdi                  

Ahmet Bayduz; 
“Gençlik ve Eğitim Derneği olarak  aktif bir şekilde sahada çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Birlik ve Beraberliğimizi pekiştirmek adına birçok çalışmalar gerçekleştirdik. Özellikle Sosyal, Kültürel, Eğitim, Öğretim ve Farkındalık alanlarının tamamında ülkemize değer katacak çalışmalar yaptık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hedef gösterdiği,  Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak içinde gece gündüz demeden çalışmalar yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Dedi. Ve bugün şehrimizde Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı, Hukuk Politikaları üyesi Av. Ayşe Türkmenoğlu ve GençKonfed Genel Başkanı Dr. Bilal Okudan’ı ağırlıyoruz. Bizleri kırmayıp buraya gelen misafirlerimize teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı. 
GENÇKONFED Genel Başkanı Dr. Bilal Okudan;           
“Bir gençlik arzu ediyoruz; kalbinde Milli ve manevi değerlerimiz, aklında ilim ve hikmet olan bir gençlik. Bu öyle bir gençlik ki sadece kendi ülkesi için değil bütün dünyanın daha yaşanabilir olması için çalışan bir gençlik. Bu öyle bir gençlik ki geçmiş ile geleceği kucaklayan ve kültürümüzü kıyamete kadar taşıyacak bir gençlik. Bu öyle bir gençlik ki inancı ve ideali uğrunda fedakârlık yapabilen bir gençlik. Bu öyle bir gençlik ki modern dünyanın ilim ve teknolojisini önemsemiş bununla birlikte milli değerlerine de bağlı bir gençlik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi; Gençler! Cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz" diye konuştu. 
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Av. Ayşe Türkmenoğlu;            
“100. Yılında Gençlik Perspektifi” söyleşisi ile gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Av. Ayşe Türkmenoğlu, konuşmasına kendi öğrencilik ve meslek hayatındaki deneyimlerine değinerek başladı. Gençlere hem eğitim süreçleri hem de mezun olduktan sonraki hayatları ile ilgili tavsiyelerde bulunan Türkmenoğlu konuşmasının devamında ise “Şu anki gençlik ile bizim dönemimizin gençliği çok farklı. Şu anki gençlik bir bakıma bizim gençliğimizden daha şanslı bir ortamda yaşıyor ve eğitim alıyor. Teknik anlamdaki büyük donanımlar, iletişim çağının getirdiği kolaylıklar pek çok olanağı önümüze seriyor. Bizler fırsat eşitliğini gençlerimize sunarak insan haklarına saygı ve sevgi dolu bir gençlik yetiştirmek istiyoruz. Ülkemizi güzel bir geleceğe onlar taşıyacak. Dedi. Ve Malatya’yı çok beğendiklerini dile getiren Türkmenoğlu, Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Ahmet Bayduz’a ve ekibine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.  ” ifadelerini kullandı. 
 
 

Bakmadan Geçme