Chp Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Erkan Özgür'ün Add Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Erkan Özgür seçim ziyaretleri kapsamında, Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şubesi'ni ziyaret etti. Özgür burada yaptığı konuşmada 'Partimiz görev verdiği için taşın altına elimi koydum ve bu sorumluluğu üstlendim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Erkan Özgür seçim ziyaretleri kapsamında, Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şubesi’ni ziyaret etti. Özgür burada yaptığı konuşmada; ”Partimiz görev verdiği için taşın altına elimi koydum ve bu sorumluluğu üstlendim. Bende Yeşilyurt’ta oturuyorum ve eskiden Yeşilyurt’un yeşilliği daha çoktu. Son 10 yıldır bu çarpık kentleşmeden ve plansız yapılanmadan dolayı beton yığınına dönüştü. Bizim amacımız Yeşilyurt’u tekrar yeşile döndürmek “ dedi.

“ADİL, EŞİT VE ÖZGÜR BİR BELEDİYECİLİK”

Biz Yeşilyurt için adil, eşit ve özgür bir belediyecilik anlayışı ile yola çıktık. Ak Parti son yıllarda 2. Dünya Savaşı’nı örnek gösterip yağ ve tüp kuyruğundan bahsediyor. Ama biliyorsunuz ki geçen hafta Antalya’da poşet kuyruğu vardı.

“EĞİTİM SİSTEMİNDE 16 YILDA 16 DEĞİŞİKLİK”

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Özgür, konuşmasında Ak Parti’nin 16 yıllık eğilim politikasıyla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu. “Eğitimde 16 yıl boyunca 16 sistem değişikliği yapıldı. Bu değişim süreci içerisinde Atatürk ilke ve inkılâplarından maalesef uzaklaşıldı ve uzaklaşılmaya devam ediyor. Sizden ricam, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı bir başkan adayı olarak desteklemenizdir.”

“ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ ŞUBE BAŞKANI YUNUS MİLLİOĞULLARI’NDAN SİZLERİ DESTEKLEYECEĞİZ SÖZÜ”

Yunus Millioğulları kendilerini ziyaret eden Erkan Özgür'e yönelik yaptığı konuşmada "Atatürk'ün iki eserinden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı olarak ziyaretiniz bizleri onurlandırdı. Bulunduğumuz coğrafya içerisinde yaklaşık 20 yıldır Malatya’nın diğer illere göre geride kaldığının farkındayız. Temennimiz bir kenti yönetecek insanların sizler gibi genç, pırıl pırıl ve özellikle teknik elemanların yönetmesinden yanayız. Bu bir kent için yapılaşma, oluşma ve yönetimi aşamasında çok önemli. Bundan önceki yöneticiler kenti bu hassasiyetle yönetseydi bugün bu çarpık kentleşmeyi konuşuyor olmazdık. Ama zor işler Atatürkçülerindir, sizleri bu süreçte dernek olarak canı gönülden destekliyor ve vereceğiniz mücadelede arkanızda olduğumuz belirtiyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme