CHP Malatya'da 8 Belediye Başkanını Açıkladı

CHP, Parti Meclisi'nde Türkiye genelinde 300 belediye başkanı açıklandı. Parti Meclisi toplantısı ardından yapılan açıklamada Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Soner Gökçe oldu.

CHP, Parti Meclisi’nde Türkiye genelinde 300 belediye başkanı açıklandı. Parti Meclisi toplantısı ardından yapılan açıklamada Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Soner Gökçe oldu.

Parti Meclisi toplantısında Akçadağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Korkmaz, Arguvan Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bayram, Doğanyol Belediye Başkan Adayı Gündüz Cengiz, Hekimhan Belediye Başkan Adayı Turan Karadağ, Kuluncak Belediye Başkan Adayı Mustafa Yıldız, Yazıhan Belediye Başkan Adayı Niyazi Akıncı oldu.

Parti Meclisi toplantısının ardından bir değerlendirme yapan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz 13 İlçemizin 8’i ile Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı açıklamış bulunuyoruz. Bazı ilçelerde önseçim, bazı ilçelerde anketler ve alan taramaları ile Belediye Başkan Adaylarımızı belirledik. 31 Mart akşamı tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da çok büyük başarıya imza atacağız. Bahar, CHP’nin yerel yönetim rüzgârı ile gelecek. Sosyal demokrat belediyeciliğin farklılıklarını çok daha fazla belediye de halkımıza yaşatacağız. Malatya’da iki olan belediye sayımızı katlayacağız.

Bakmadan Geçme