CHP Malatya Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Av. Soner Gökçe Seçim Çalışmalarına Başladı.

31 Mart yerel seçimleri öncesi seçim çalışmalarını kapsamında Basın mensuplarının bağlı bulunduğu iki sivil toplum örtüğünü ziyaretti. Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Av. Soner Gökçe beraberindeki heyetle beraber ilk ziyaretini Malatya Gazeteciler Cemiyetine gerçekleştirdi.

31 Mart yerel seçimleri öncesi seçim çalışmalarını kapsamında Basın mensuplarının bağlı bulunduğu iki sivil toplum örtüğünü ziyaretti. Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Av. Soner Gökçe beraberindeki heyetle beraber ilk ziyaretini Malatya Gazeteciler Cemiyetine gerçekleştirdi. 

ziyarette konuşan "Gökçe Malatya'nın tüm değerlerini parti ve düşünce ayrımı yapmadan, kucaklayarak sahip çıkıyoruz , çünkü Malatya perişan edildi dedi. Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyük Şehir Belediye Başkanı Adayı Av. Soner Gökçe  Malatya'nın tamamında Büyük şehir olarak, bütün ilçelerinde mahallerinde  eksik olan ihtiyaç duyulan, konuları planlamış olarak projelerimizi , hizmet politikamızı çok kısa zamanda basınımızın bulunduğu bir toplantı ile  Malatya'mız ve kamuoyunda paylaşacağız, bu toplantıyı  15 Ocak tarihinde önce yapmayı planlıyoruz ve sizlere duyuracağız,  kimse iktidar partisi ve mevcut Belediye Başkan adaylarından  hizmet aldığını ve gerçekten,  bu anlamda Malatya'nın eksiksiz  ihtiyaçsız olduğunu  söyleyemez Malatya perişan edildi ifade ederek CHP Başkan Adayı Gökçe  Malatya mutsuz Malatya hizmet anlayışı  yandaşa ve kendi ekiplerine yapıldı.  Bu gün Malatya'da 16 yıldır Belediye yönetenler toz pembe tablo ortaya koyanlar, demek'ki sokağa çıkmıyorlar,  bu gün insanlar mutsuz fakirleşmiş insanlar , işsizlik hat safada alt yapı yok yeşil alanı kalmamış  var olan projeleri iptal edilmiş , beton yığınına dönmüş,  ben buradan tüm hemşehrilerimize sesleniyorum, Malatya Büyük Şehir Belediye Başkanı dahil iki merkez ilçe dahil  olmak üzere şu iki bölgemiz başta olmak üzere, elle tutulur gözle görülür, Malatya'nın Büyük Şehir olduğunu bize gösterecek tek bir proje saysınlar . Bir algı operasyonuyla Malatya'yı yönettiler ,buna müsaade etmeyeceğiz,  bu algı operasyonu kıracağız,  hemşehrilerim idarelerine  hiç kimsenin ipotek koymalarına müsade etmeyeceğiz. toplumda sağcısı solcusu ak partilisi CHP lisi MHPlisi tüm kesimlerin gönülde yer edineceğizs Kale 'de bizim Darende Bizim Kuluncak'ta Bizim Doğal'da bizim birileri ötekileştirilenlerle , birileri kavga etsinler biz kavganın ötekileştirmenin içinde olmayacağız , biz birlik isteyeceğiz    bütünlük isteyeceğiz , adıyamlısıda bizim bingölüsüde bizim çevre yolun altıda bizim üstü'de bizim , tüm hemşehirlerimizin hizmet karı olacağız,  her kesimle birlikte Malatya'mızı büyüteceğiz .  ben enerjimize inanıyorum Önce kendimizi Allah sonra'da hemşehrilerimize emanet ediyorum  şeklinde konuştu 

CHP Malatya Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Av. Soner Gökçe ve beraberinde heyetle beraber  Malatya Televizyonlar ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Avcı ve yönetim kurulunu ziyaretti. 

ziyaret konuşan Malatya Televizyonlar ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Avcı  10 Ocak Çalışan gazeteciler günü  yanı zamanda yerel seçim sürecini aynı zamanda yaşıyoruz ,çalışan gazeteciler gününü hafta gibi kutlayacağız , gazetecilerin meslek hayatlarında  çalışma şartlarının iyileştirilmesi noktasında  10 Ocak çalışan gazeteciler günü  önemli bir gün bayram olarak kutlanıyor gazeteciler için bu süre zarfında  Malatya Televizyonlar ve Gazeteciler Cemiyetimizde siyasilerimizden bir takım ziyaretler gerçekleşiyor, bu günde Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Av. Soner Gökçe 'yi ağırlıyoruz  kendisini ağırlamaktan dolayı'da çok mutluyuz. Bu güzel günümüzde yanımızda olduğu için kendisine teşekkür ediyorum hemde 31 Mart yerel seçimlerinde Malatya'yı yönetmek için  aday oldu,  kendisine başarılar diliyoruz, tabi Soner Gökçe hem Malatya yerel basının  hemde Malatya kamuoyunun çok yakında tanıdığı bir isim  heyecanlı dinamik, bizim gibi pozitif birisi  kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz şeklinde konuştu. 

"Gökçe 10 Ocak çalışan gazeteciler günüyle ilgili olarakta gününüzü kutluyorum tebrik ediyorum  biraz önce özel sohbetimizde 10 Ocak ilgili  Başkanımızın anlatmış olduğu husus bizi duygulandırmıştır  benim şahsın adına  ayrı bir duygu kazandırmıştır. Malatya Televizyonlar ve Gazeteciler Cemiyeti Başkan çok genç ve pozitif  bir yönetim gördüm sizle burada böyle bir yönetim anlayışıyla  karşılaştığım için öncelikle şahsınıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.  Malatya Gazeteci ve televizyoncular adına'da  çalışan gazeteciler adına'da  büyük bir şans olduğunu görüyorum ve kutluyorum başarılarınız devamı diliyorum  dedi. 

31 Mart 2019'da yerel seçimleriyle ilgili olarak Malatya  Büyük Şehir Belediye Başkan adaylığımız sürecinde'de ilk ziyaretlerimiz basın mensubu arkadaşlarımıza ve bu nokta'da  temsilcileri ziyaret etmek istedik. Bizim için vatandaşlarımızla ve kamuoyuyla bizi buluşturan projelerimiz ve kendimiz anlatma imkanı veren  tarafsız basın'dır bu anlamda dernekleşen cemiyetlerdir bize bu fırsatı verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Malatya Büyük Şehir Belediye Başkanı Adayı Av. Soner Gökçe 31 Mart'da yerel bir seçim var heyecanla ve şevkle hazırlanıyoruz,  birinci gündem maddemiz yerel seçimler biz projelerimizle yaptığımız hazırlıklarla Malatya kamuoyuna  tüm seçmen kilitlemize ve hemşehrilerimize projelerimizi anlatmak adına hazırlıklarımız yaptık,  bu gün sizleri ziyaret ederek ilk adımımızı attık , projelerimizi Malatya kamuoyula yakın bir zamanda paylaşacağız,  büyük bir organizasyonla  duyuracağız şeklinde konuştu 

Bakmadan Geçme