CHP Heyetinden MESOB'a ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (MESOB) ziyaret eden CHP heyeti, burada esnaf ve sanatkarın karşılaştığı sorun ve taleplerine ilişkin çözüm önerilerini dinledi.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni (MESOB)  ziyaret eden CHP heyeti, burada esnaf ve sanatkarın karşılaştığı sorun ve taleplerine ilişkin çözüm önerilerini dinledi.

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu ve İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, beraberlerinde CHP İl Başkanı Enver Kiraz  ile birlikte MESOB Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

Ziyaret için teşekkür eden Kesin,  CHP heyetine, özellikle asgari ücrete gelen artırıma paralel olarak artan Bağ-Kur primlerinin esnaf ve sanatkar için önemli bir yük olduğunu ve  2019 yılında bağ-kur primlerine zam yapılmamasını istediklerini kaydetti.

Keskin, vergi kaydı bulunan ticari taşımacılık yapanların ticari araçlarından Motorlu Taşıtlar Vergisinin de alınmaması gerektiğini ve bu konuda şoför esnafına destek verilmesini isterken,  ÖTV muafiyetinden yararlanamayan esnaf ve sanatkarların bu mağduriyetlerinin giderilmesini istediklerini de kaydetti.

Bakmadan Geçme