Can Pulat, 'En güzel şarkılar geçmişte yazıldılar'

Bestekar müzisyen Can PULAT, 1970'li yıllarda Gönül YAZAR tarafından müzikseverlerle buluşturulan 'Dönemez ki bana' isimli nostaljik parçayı amatör tarzda ve sadece gitar eşliğinde COVER'ladı.

Bestekar müzisyen Can PULAT, 1970’li yıllarda Gönül YAZAR tarafından müzikseverlerle buluşturulan “Dönemez ki bana” isimli nostaljik parçayı amatör tarzda ve sadece gitar eşliğinde COVER’ladı.

PULAT yaptığı açıklamada, “Duayen sanatçı sevgili Gönül YAZAR’ın ve bu parçanın hayatımda önemli bir yeri var. Bu parça, ergenlik dönemimde ilk aşkıma ve ilk gözyaşıma eşlik etmişti. Her dinleyişimde bana, ayrılıkların finalinde yaşanılan ve boğazı düğüm düğüm eden o acılı anı hatırlatıyor. Bu sebeple hiçbir gelir elde etmemek kaydı ile parçanın asil sahibinin adını da geçirmek koşuluyla şarkıyı gitar eşliğinde amatör tarzda COVER’ladım. Gayem, parçayı tekrar gündeme getirmek idi sanırım da başardım. Bu parça, yine Gönül YAZAR’ın sesinden olmak kaydı ile yeni nesil romantik bir film ya da dizi ile buluşturulmalı. Bestenin her bir satırı dinleyicisine, ‘En güzel şarkılar geçmişte yazılmışlar’ dedirtecek kadar anlamlı.  Bir kez daha kalemine, yüreğine sağlık sevgili Gönül YAZAR” dedi.

Bakmadan Geçme