Cam Kavanozda Dondurma Dönemi Başladı

Türkiye'nin ilk ve tek artizan dondurmacı Serez Dondurmacısı, 8 farklı lezzetini yepyeni bir formda satışa sunuyor

Yeni nesil dondurmacılık akımının Türkiye’deki ilk temsilcilerinden olan Serez Dondurmacısı, lezzet hikayesine ezberleri bozarak devam ediyor. ‘Ne yiyorsak onu sunarız’ mottosuyla hareket eden Serez Dondurmacısı, dondurmanın karşı konulmaz lezzetine her an uluşmak isteyenler için çeşit çeşit dondurmayı cam kavanozlara sığdırıyor.

“Dondurmadan daha fazlasını üretiyoruz” felsefesinin izinde yenilikleri de dondurma severlerin beğenisine sunan Serez Dondurmacısı, cam kavanoz fikriyle konforlu bir dondurma deneyimi sunuyor. Duble kaymak, karamel, yüzde 83 Belçika çikolatası, yüzde 83 bitter çikolata sorbe, Bodrum mandalina sorbe, Alaçatı sorbe, limon sorbe ve çilek sorbe olmak üzere sekiz farklı damakta iz bırakan lezzet, tek tıkla dondurma tutkunlarına ulaşıyor.

Cam kavanozda dondurma, bir tık uzakta

Cam kavanozda sunulan 330 ml’lik sekiz farklı çeşit dondurma www.serezdondurmacısı.com ve online süpermarket istegelsin’den sipariş edilebiliyor. Cam kavanoz dondurmanın yanı sıra birbirinden özel Serez Dondurmacısı lezzetlerine İstanbul’da Bağdat Caddesi, Tuzla, Kartal, Maltepe, Bostancı, Acıbadem, Kozyatağı, Ataşehir ve Bakırköy şubelerinden ve www.serezdondurmacısı.com’dan ulaşılabiliyor. Serez Dondurmacısı web sitesinden verilen siparişler, Türkiye’nin dört bir yanına soğuk zincir bozulmadan gönderilebiliyor.

Bakmadan Geçme