Çalık'tan 2. Ordu ve Şehitlik ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel'i ziyaret ederken, Malatya Şehitliğini de ziyaret ederek karanfil bırakıp dua etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti İl Başkanı  Hakan Kahtalı ile birlikte 2. Ordu  Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel’i ziyaret etti.  Ziyarette çalık, Korgeneral Temel ile bir süre görüştü.

 

Çalık ve beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte Malatya Şehir Mezarlığındaki Şehitliği ziyaret etti.  Burara okunan duanın ardındın Çalık ve beraberindekiler Şehit mezarlarını ziyaret edip, karanfil bıraktı.

 

Çalık,12 silah arkadaşı ile birlikte Şırnak’ta helikopter kazasında şehit düşen Şehit Jandarma Yarbay  Songül Yakut’un mezarında ziyaret edip, karanfil bıraktı.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Şehitlik ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada; “Bugün 2. Ordu komutanımızı ziyaret ettik. Askerlerimizle vermiş olduğumuz şehitler için bir kez daha başsağlığı dileklerimizi ilettik.  Arkasından Malatya’daki şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ediyoruz.

Terör örgütleriyle mücadele ederken, Doğu’da, Güneydoğu’da, uluslararası alanda mücadele ederken şehit düşen polislerimize, askerlerimiz, korucularımıza, sivillerimize ben bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum, başımız sağ olsun. İnşallah şehitlerimizin emaneti olan varlıklarına da, ailelerine sahip çıkmak bizlerin görevi. Sonuna kadar şehit ailelerimize ve emanetlerine sahip çıkacağız. İnşallah, bunda sonra daha şehit düşmesin, şehitler gelmesin, analar ağlamasın, yürekler yanmasın istiyoruz. PKK’nın, FETÖ’nün, DHKP-C’nin, tamamının, oklarının üzerimize çevrildiği bir dönemde biz birliğimizi ve beraberliğimizi koruyacağız.” dedi.

Bakmadan Geçme