Çalık'dan İŞGEM'e ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya İş Geliştirme Merkezi'ni (İŞGEM) ziyaret etti.

Milletvekili Çalık,  Malatya İŞGEM’in AB Projesi olarak kurulduğunu belirterek,  “2016 yılından bugüne yaklaşık 3.5 yıldır yeni kelebek girişimcilerimizi bünyesinde barındırmış vaziyette. Şuanda 38 adet küçük atölyede üretim yapan firmalarımız var. Buradaki temel amaç, burada faaliyetlerine başlayan firmaların daha sonra sanayiye giriş yapmaları. İŞGEM’e destek verilmesi konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’da önümüzdeki süreçte Malatya’ya gelerek yatırım ve çalışmaları yerinde inceleyecektir.” dedi.

Çalık yeni dönemde yatırımlar ve girişimciler için verilecek destek ve alınan tedbirlerle ekonomik darbeye bekleyenlerin bir kez daha yanılmış olduğunu belirterek,  “İŞGEM’de bulunan firmalar yarının büyük yatırımcısı ve sanayicileri olacaktır. İŞGEM7i bundan sonrada yakından takip etmeye devam edeceğiz .” diye konuştu.

Çalık, İŞGEM’de faaliyet yürüten firmaların atölyelerini de tek tek gezerek incelemelerde bulundu.

Ziyarette KOSGEB Müdürü Murat Seki, 2. OSB Müdürü Vahap Erdem, İŞGEM yönetim Kurulu Üyesi Özcan Dündar,  TSO Genel Sekreteri Remzi Yaşar ve İŞGEM Malatya Müdürü Necip Cengil hazır bulundu.

Bakmadan Geçme