Çakır'ın Mevlid Kandili Mesajı

AHMET ÇAKIR AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ

 

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyayı şereflendirişinin yıl dönümü vesilesiyle kutladığımız bir Mevlid Kandil’ine daha kavuşmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz.

 

Kandiller; ışıklarıyla sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi feyziyle de daralar gönüllerimizi aydınlatan, zihinlerimizi berraklaştıran gecelerdir.

 

İşte Mevlid Kandilli de insanı insan yapan bütün güzelliklerin odaklandığı bir şahsiyet olan rahmet elçisi (SAV ) Hz. Peygamberimizin doğumunu kutladığımız,  onun bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatan insanlık ve merhametini, insaf ve adaletini, sabır ve metanetini, kerem ve cömertliğini, kısaca insanlığa sunduğu değerleri anlayıp hayatımızı onun yüce ahlakıyla gözdeleştireceğimiz bir tazelenme mevsimidir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; Mevlid Kandil’inin Alemi İslam'ın birliği, dirliği ve beraberliğine; insanlığın selameti, huzur, barış ve mutluluğuna vesile olmasını temenni ediyor, Tüm İslam aleminin ve hemşerilerimin Mevlid Kandil’ini en kalbi duygularımla tebrik eder, bu gecede gönül bağlarımızı, muhabbetimizi, kardeşliğimizi her zamankinden daha sağlam ve sıkı bir şekilde güçlendirmesini Cenap-ı Allah'tan niyaz ederim.

 

AHMET ÇAKIR

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ

Bakmadan Geçme