Çakır'ın Kurban Bayramı Mesajı

AHMET ÇAKIR AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ

Müslümanların, Türk Milletinin ve Hemşerilerimin Cuma günü vasıl olacak Kurban bayramını tebrik ediyorum.

Milletimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran Kurban Bayramı'nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içinde, bayramın getirdiği ulvi değerlerin; bizleri bütünleştiren sıcak ve samimi duyguların, toplumun tüm kesimlerini kuşatmasını, bu mübarek günlerin birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini diliyorum.

Covid-19 salgınının devam ettiği şu günlerde bayram sevinicimize gölge düşürmemesi için;  gerek kurban keserken, gerek bayramlaşırken “temizlik, maske ve mesafe” kurallarından asla taviz vermeyelim.

Lütfen; bu bayramı sevdiklerimizi korumak için mesafeli yaşayalım. Ziyaretlerimizi sınırlı tutalım. Uzaktan ve mümkünse telefonla görüntülü olarak bayramlaşalım. Kalabalıkla teması önlersek bulaşmayı ve koronayı önleriz.  Bayramda birbirimize hasret olalım ama sağlıklı olalım.

Bu duygu ve düşüncelerle; aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm hemşerilerimin ve aziz milletimizin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Selam, sevgi ve saygılar sunarım.

Bakmadan Geçme