Büyükşehir Belediyesi İbadete Açılan Cami Bahçelerini Dezenfekte Ediyor

Büyükşehir Belediyesi İbadete Açılan Cami Bahçelerini Dezenfekte Ediyor

29 Mayıs Cuma günü camilerin avlu ve bahçelerinde namaz kılınmasına izin verilmesine dair kararının ardından, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından cami bahçelerinde temizlik ve dezenfekte çalışmalarına başlandı.
Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi tarafından camilerin, bahçe ve avlularının daha önceden de belli aralıklarla temizliklerinin yapıldığı belirtildi. 
Açıklamada, korona virüs salgını nedeniyle geçici olarak ibadete kapatılan camilerin avlu ve bahçelerinde, yeniden belli vakit ve Cuma namazlarının kılınabileceğine dair alınan kararla birlikte Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerce çalışmalara başlandığı bildirildi. 
Malatya Valiliği tarafından ibadete açılan camilerin isimlerinin yayımlanması üzerine, Büyükşehir Belediyesi tarafından gerekli hazırlıkların hemen yapılarak, söz konusu cami avlu ve bahçelerinde temizlik ve dezenfekte çalışmalarına başlandı. 
Çalışmaların belli bir periyot halinde devam ettiği ve 29 Mayıs Cuma gününe kadar ibadete açılan camilerin tamamında gerekli temizlik ve dezenfekte çalışmalarının tamamlanacağı bildirildi. 
 

Bakmadan Geçme