Burhan Polat MHP Yeşilyurt Belediye Meclis üyesi aday adayı

İş adamı Burhan Polat, MHP Yeşilyurt Belediye meclis üyesi aday adaylığını yoğun bir katılımla düzenlenen törenle açıkladı.

İş adamı Burhan Polat, MHP Yeşilyurt  Belediye meclis üyesi aday adaylığını yoğun bir katılımla düzenlenen törenle açıkladı.

 Yerel seçimler öncesinde partilerin  başkan adaylarının ardından, belediye meclis üyesi aday adayları da tek tek belli olmaya başladı. İş adamı Burhan Polat’ta MHP’den meclis üyesi aday adayı olduğunu açıkladı. Yoğun katılımla gerçekleşen ve Parti binasında düzenlenen törende konuşan Mhp Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya , ‘’Malatya ve İlçelerimize hizmet etmek adına elini taşın altına koymak için bu yola çıkmış olan  tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Bu anlamda Burhan Polat kardeşimizde partimize gelerek belediye meclisi aday adaylığı müracaatında bulunmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz” dedi.

Burhan Polat, çıktığı bu yolda kendisine destek veren herkese teşekkür etti. “İşin ehli ve heyecanını taşıyan arkadaşlarla yola çıkacağız ve inanıyoruz ki birlikteliğimiz İl ve İlçede  ses getirecek” dedi.

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme