Bu Kez de Kamuoyunun Ünal Karaman Sesine Kulak Verin!

Bu Kez de Kamuoyunun Ünal Karaman Sesine Kulak Verin!

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından, Malatya kamuoyunda Ünal karaman sesleri yükseliyor. BtcTurk Yeni Malatyaspor taraftarları, Malatya ve taraftarla bütünleşecek tek ismin Ünal karaman olduğu noktasında sosyal medyada seslerini yükselmeye devam ediyor.

BtcTurk Yeni Malatyaspor yönetiminin Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın görevine son vermesi ile teknik direktör arayışları hız kazandı. BtcTurk Yeni Malatyaspor’da teknik direktör arayışları hız kazanırken, BtcTurk Yeni Malatyaspor yönetimi takımı teslim edecek en doğru ismi belirlemek için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. BtcTurk Yeni Malatyaspor taraftarları ise, Trabzonspor’da haksız bir şekilde gönderilen başarılı teknik direktör Ünal Karam’ın takımın başına getirilmesi için sosyal medyada seslerini yükseltiyor. BtcTurk Yeni Malatyaspor yönetiminin yükselen seslere nasıl yanıt vereceği ise, merak ediliyor. Malatya ve taraftarla bütünleşecek tek ismin Ünal Karaman ismi olduğu belirtilirken, siyasilerin de takıma sahip çıkma adına taraftarın sesine kulak vererek Ünal Karaman ismi üzerinde uzlaşma bekliyor. Malatya kamuoyunun ve taraftarın taleplerine kulak tıkanması durumunda ise, stada gidecek taraftarın küsmesinden endişe ediliyor. 

Yaşanan bu gelişmeler karşısında BtcTurk Yeni Malatyaspor yönetiminin taraftarın ve Malatya kamuoyunda yükselen sese nasıl bir karşılık vereceği ise merak ediliyor.
 

Bakmadan Geçme