Binali Yıldırım, Dünya Kayısı Ticaret Merkezi ve Lisanslı Depoda incelemelerde bulundu.

Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım Hizmet Ve Yatırımları Gezdi

25’inci Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali’ne katılmak üzere Malatya’ya gelen son Başbakan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Dünya Kayısı Ticaret Merkezi ve Lisanslı Depoda incelemelerde bulundu.
Ülke ve Malatya ekonomisinin katma değerini artıracak olan ve inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden Dünya Kayısı Ticaret Merkezi’nde incelemelerde bulunan son Başbakan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve beraberindeki heyet, merkezde yapılan çalışmalarla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’dan bilgiler aldı. Dünya Kayısı Ticaret Merkezi’nin Malatya ve Türkiye için önemli bir yatırım olduğunu ifade eden Başkan Gürkan, kayısının Malatya ekonomisine olan katkısını yeni ticaret merkezi ile birlikte 1,5 milyar doların üzerine çıkarmak istediklerini AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’a iletti.
Son Başbakan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım,  Dünya Kayısı Ticaret Merkezi’nde dükkânların, emanet ofislerinin, konferans salonlarının, laboratuvarların, çalışma ofislerinin, toplantı salonlarının, kayısı müzesinin vb. sosyal donatı alanlarının yer aldığı merkezin Malatya’nın yanı sıra ülkenin ekonomisine büyük katkılarının olacağını ve çok değerli bir yatırımın üreticiyle buluştuğunu ifade etti.
Dünya Kayısı Ticaret Merkezi alanında incelemelerde bulunduktan sonra Lisanslı Depo sahasında da incelemelerde bulunan son Başbakan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve beraberindeki heyet burada da lisanslı depo ile ilgili bilgiler aldılar.
 

Bakmadan Geçme