Belediyeler güç denemesinde

AKP'li Malatya Büyükşehir Belediyesi , Ak Partili Yeşilyurt Belediyesine ait ve Yeşilyurt Belediyesi sınırları içerisinde bulunan billboardları Pazar Sabahı Şafak Operasyonu ile kaldırdı.

Beydağıhaberajansı haber sitesinin haberine göre; AKP’li Malatya Büyükşehir Belediyesi , Ak Partili Yeşilyurt Belediyesine ait ve Yeşilyurt Belediyesi sınırları içerisinde bulunan billboardları Pazar Sabahı Şafak Operasyonu ile  kaldırdı.İşte haberin detayları;

AKP’li Malatya Büyükşehir Belediyesi , Ak Partili Yeşilyurt Belediyesine ait ve Yeşilyurt Belediyesi sınırları içerisinde bulunan billboardları Pazar Sabahı Şafak Operasyonu ile  kaldırdı.

MBB başkanı Selahattin Gürkan göreve başlar başlamaz belediyenin önüne kiralık  araçları çekerek   2nci el oto pazara çevirmiş ve tepkilere neden olmuştu.

Gürkan geçen günlerde katıldığı bir Youtube programında bir takım şer odaklarından bahsedip partisine dönük sert eleştirilerde bulunduğu gelen bilgiler arasında

MBB başkanın göreve başladığı günden beri teşkilattan kopuk ziyaretler yapması  kamuoyunda rahatsızlığa neden olmuştu, şimdi Ak Partili Yeşilyurt Belediyesine ait  billboardları kaldırtarak  kime ne mesaj verdiğine anlam veremeyen , Malatyalılar bir dönem daha Selahattin Gürkan  aday olursa  oy vermeyeceklerini dile getirdiler.

KAYNAK:Beydagıhaberajansı

Yorumlar 5
Yavuz Abi 21 Eylül 2020 00:36

Ya bu nasıl bir haberdir ??? Kendi sehrinizin belediyelerine karşı yapmış olduğunuz şu tutuma bakın. Kardeşim bize düşman ne hacet icimizdekiler yeter zaten. Bilip bilmeden kendinizce haber yapıyor bide biz vatandaşın düşüncesini ekliyorsunuz ( daha oy verilmeyecekmişş) pes yani. Kime sordunuz , kapı kapı gezip insanların fikrinimi öğrendiniz. Kendi adınıza söylediğiniz yaptığınız haberleri vatandaşın üstüne yıkmayın... NOT:KENDİ ŞEHRİMİN ŞEHRÜL EMİNLERİ BU ŞEKİLDE YAPAR DA BİZDE HABER YAPMAZSAK SONRA NEDİYORSUNUZ; SİZDEN BİR CACIK OLMAZ DEĞİL Mİ?..

Derya 20 Eylül 2020 23:59

Kim demiş bir daha oy vermeyecekler diye ???? siz yine ufuruyor olmayasınız. Milletin adına konuşma yetkisini size kim verdi. Bugüne kadar oyum hep Selahattin Gürkan içindi. Bundan sonra yine aday olsun yine vereceğim valla. Kimse kusura bakmasın adam doğru bir sistemle başkanlığını yapıyor. İtiraz edenin de menfaatine ters düşmüştür kesin ???? not:Selahattin Gürkan bizler için de değerdir..Menfaatime ters gelen veya bir yerlerden nemalanan adam değilim. vesselam..

Mehmet Karadeniz 20 Eylül 2020 23:16

Büyükşehir Belediyesini karalamak için bu tür ucuz haberleri size yaptıranlar belli lakin hatır gönülle bu işler olmaz haberin devamında keşke ilçe belediyelerinin ana caddelere bilbord asamayacağını da yazsaydınız. Büyükşehir yerinde hareket etmiştir zira bu en doğal hakları herkes sınırlarını bilmeli NOT:bANA KİMSE HABER YAPTIRAMAZ BU BİR..YILLARDAN BERLİ İLÇE BELEDİYELERİ ŞEHİR MERKEZLERİNDE BİLBOARDLARI VARDI.

Malatya Sevdalısı 20 Eylül 2020 23:09

İlk önce kurallar çerçevesinde hareket edeceksiniz! Nerde görülmüş ilçe belediyesi tarafından bilboardlar şehir merkezine konulmuş, kendi alanlarında ara yerlerde olur. Sen kimsin ki u oy almış bir belediye Başkanına diğer seçimde oy verilmeyecektir diyorsun! Malatya her zaman vatanına milletine sahip çökmüş bir şehirdir sen benim hemşehrilerim adına bu şekilde konuşamazsın. NOT:BAK KARDEŞİM BİLİR BİLMEZ KONUŞMA. BİRİNCİSİ 15 SENEDİR İLÇE BELEDİYELERİNİN ŞEHİR MERKEZLERİNDE BİLBOARDLARI VARDI.BOŞ BOŞ KONUŞMA VATANA MİLLETE SAHİP ÇIKMADIĞIMI NERDEN BİLİYORSUN. HABERİ YAPMASAK DA ŞÖYLE DİYECEKSİNİZ; YAHU SİZ NASIL YEREL MEDYASINIZ.. HERKES İŞİNİ YAPSIN BENCE..SAYGI VE SEVGİ ÇERCEVESİNDE..

Hasan Çınar 20 Eylül 2020 23:04

Sökülen bilboardlar usülüne uygun bir şekilde sökülmüştür zira ilçe belediyelerinin ana artellere bilbord asamadığını herkes bilir burda amacını aşan Yeşilyurt Belediyesidir Büyükşehir değil. NOT: 15 SENEDİR USULSUZLÜK YAPIYORLARDI O ZAMAN...

Bakmadan Geçme