Belediye Sendikası Malatya Şubesi ile Doğanşehir Belediyesi işçilerini kapsayan ek sözleşme imzalandı.

Temmuz ayında yeniden belirlenen askeri ücretin ardından Belediye İş Sendikası Malatya Şube yönetimi ile Doğanşehir Belediyesi

Temmuz ayında yeniden belirlenen askeri ücretin ardından Belediye İş Sendikası Malatya Şube yönetimi ile Doğanşehir Belediyesi arasında süren görüşmeler mutlu son ile bitti. Doğanşehir Belediyesi Ulaşım A. Ş.'yi ve kadrolu işçileri kapsayan ek sözleşme tutanağı Belediye İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Osman Solmazgğl  ile Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt tarafından imza altına alındı. Imza töreninde yaşanan ekonomik bunalımın asgari ücrete ilave zam getirdiğini anlatan Belediye iş Sendikası Şube Başkanı Osman Solmazgül, " Asgari ücrete yapılan zammın ardından Biz de işçilerimizin refah seviyesinin yükselmesi için Doğanşehir Belediye Başkanımız Durali Zelyurt ile görüşmeler yaptık. Durali başkan zamma olumlu baktı. Bunun sonunda Biz de bugün Ulaşım A.Ş'yi ve kadrolu işçileri kapsayan ek sözleşmeyi imzalıyoruz. Her iki tarafa hayırlı olsun. İşçimizin refah seviyesinin yükselmesi için mücadelemizi sürdüreceğiz"dedi.
Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ise" Hepinizin malumu bu yıl asgari ücrete yıl içinde 2 kez zam yapıldı bu zammının ardından işçi arkadaşlarımız bir mağduriyet yaşadı bu mağduriyetin ardından Belediye İş Sendikası Malatya şube yönetimi ek Sözleşme için görüşme talebinde bulundu bu görüşmelerimizin sonunda Ulaşım a.ş'de ve kadrolu işçileri olarak çalışan arkadaşlarımıza zam kararı aldık. bu zammın hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme