Belediye Hizmetlerine Çirkin Saldırı…

Açılışı henüz yapılmayan Şeyhşamil Mahallesi'ndeki Hanımlar Kültür Merkezi'ne kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zarar verildi.

Sivas Belediyesi tarafından şehrin farklı bölgelerinde özellikle ev hanımlarının bir meslek sahibi olarak ev ekonomisine katkı sağlaması amacıyla çok sayıda kültür merkezi Sivas’a kazandırılıyor.

Bu kapsamda yapılan ve önümüzdeki günlerde faaliyete girmesi planlanan Şeyhşamil Hanımlar Kültür Merkezi’nde de hummalı bir çalışma yapılıyordu. Ancak kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yeni kültür merkezine saldırı düzenlenerek alanda tahribat oluştu. Kültür merkezinin camlarını kırarak etrafındaki kaldırım taşlarını da içerisine atan kişiler kültür merkezine zarar verdiler.

Sivas Belediyesi tarafından yine vatandaşların kullanması amacıyla şehre kazandırılan mahalle ve parklarda da buna benzer olaylar yaşanmıştı.

Vatandaş odaklı çalışan ve tüm hizmetlerinde vatandaş memnuniyetini esas alan Sivas Belediyesi’nin çalışmalarına yönelik kendini bilmez azınlık tarafından yapıldığına inandığımız bu saldırılara karşı yine vatandaşlarımızın da duyarlı olmasını talep ediyor, böyle bir olayla karşılaşmaları durumunda 155 polis imdadı arayarak müdahale etmelerini istiyoruz.

Bakmadan Geçme