Behçelievler Muhtar Adayı Şimşek, Bimyad'ı Ziyaret etti

Muhtar Adayları Çalışmalara Başladı

Eskimalatya Behçelievler mahallesi Muhtar adaylarından Nevzat Şimşek, Bimyad(Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği) Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetimi ziyaret etti.

Mahallesi hakkında bilgiler aktaran Muhtar adayı Nevzat Şimşek, Başkan Apohana, “Eskimalatya Bahçelievler mahallesi’nde seçimlere epey olmasına rağmen adaylığımı şimdiden açıkladım. Amacım ve hedefim, mahallemdeki sorunları, gerekli kamu ve stk’lar ile paylaşıp, çözüm yoluna gitmesidir. Mahallemizin bir çok sorunu bulunmaktadır.  Maski’den tutunda, yol, kanalizasyon bir çok sorunla karşı karşıyayız. Muhtar adayı olmama rağmen bu sorunlarla birebir ilgilenmekteyim. Ve çözüm yoluna gitmekteyim. Mahallenin sorunlarını yakinen bilmekteyim. Bir çok faaliyetleride mahallemizin ve eskimalatya’nın gençleri ile gerçekleştirmekteyim. Eskimalatya ve mahallemin mağdur ve fakir aileleri bulunmaktadır. Elimizden geldiği kadar mağdur ve fakir ailelere ulaşmaya ve akabinde bizim halledemediğimiz sorunları ise gerekli mercilere belirterekten halletme yoluna gidiyoruz” dedi.

Bimyad (Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği) Genel Başkanı Selim Apohan, muhtar adayı Nevzat Şimek’i ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, “Muhtar adayımız genç ve dinamik. Projelerini ve mahalleyi tanımasıda , mahalleli adına bir şans. Nevzat Şimşek’i bir çok faaliyetlerde görüyoruz. Şimdiden kendisine başarılar diliyoruz.”ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme