Bayan Girişimcilerin işyeri Açma Cesareti Sürüyüor

Büşra Kozmetik Giyim Bostanbaşı'nda hizmete girdi.

Battalgazi Belediyesi ve Kosgeb işbirliği ile kadın ve yeni girişimciler için açmış oldukları kursları tamamlayarak, iş hayatına atılan kadın sayısı Malatya'da her geçen gün artmakta.

İşletmeciliğini üstlendiği Büşra Kozmetik Giyim adı altındaki işyeri, dün itibariyle Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve çok sayıda katılımcının hazır olduğu işletmenin açılışı gerçekleşti.Bostanbaşı'nda ihtiyacı karşılayacak olan işyeri için çevre mahalle sakinleri, ihtiyacı olan bir işletmenin burada açılması bizleri sevindirmiştir, girişimcinin özellikle bayan olması cesaretin kaynağıdır şeklinde ifadelerini ilettiler.

Büşra Kozmetik Giyim'e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, "Öncelikle aklınızda kendinize kadın-erkek işi diye bir sınır belirlemekten vazgeçin. Kadınlar artık her işi yapıyorlar.Bu işletmeninde Özlem hanımın büyük cesaretle açmış olduğu şık, modern bir işletmenin hem Malatyamız ekonomisine hem de bostanbaşında büyük bir ihtiyacı karşılaşmış olması hakikaten sevindiricidir. Kendilerine hayırlı olsun diliyorum. Bir kadın girişimcinin cesareti takdire şayandır" ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme