Battalgazi Belediyesi'nden Çocuklara Sinema Etkinliği

Battalgazi Belediyesi'nden Çocuklara Sinema Etkinliği

Battalgazi Belediyesi, kültürel etkinlikler kapsamında çocuklara sinemayı sevdirmek amacıyla düzenlediği programda ilkokul öğrencilerini sinemayla buluşturdu. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’de keyifli dakikalar geçiren öğrencilerin çizgi film heyecanına ortak oldu. 
Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çocuklara özel olarak yapılan kültür ve sanat etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler çerçevesinde çocuklara sinemayı sevdirmek ve sinema kültürünü yaşatmak amacıyla Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda özel sinema etkinliği düzenlendi. Düzenlenen sinema etkinliği, ilkokul öğrencilerinin yoğun ilgisine sahne oldu. Suat Turgut’un İyilik Ağacı masalları çizgi filmini izleyen Fatih ilkokulu öğrencileri, keyifli dakikalar geçirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’de öğrencilerin sinema heyecanına ortak oldu. Film sonrası duygu ve düşüncelerini paylaşan çocuklar ve etkinliği çok beğendiklerini belirtti.
Etkinlikte öğrencilerin yoğun sevgi seli ile karşıladığı Başkan Güder, “Bizim için kıymetli olan geleceğimizin teminatları yavrularımızı seviyoruz, hepinizin gözlerinizden öpüyorum. Çocuklarımızın sosyalleşmesi açısından bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Bu tür etkinliklerimizi mümkün olduğu kadar tekrarlayıp, çocuklarımızın keyifli dakikalar geçirmesine katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.
 

Bakmadan Geçme