Battalgazi Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Nisan Ayı Olağan toplantısı 1.oturumun 2.birleşimi ile tamamlandı. 11 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, gündem maddeleri arasında yer alan Battalgazi Belediyesi 2021 yılı faaliyet raporu görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi.
Battalgazi Belediye Meclisi, Nisan Ayı Olağan toplantısı Battalgazi Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen 2.birleşim ile tamamlandı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, ilk olarak 1.birleşimin karar özeti oy birliği ile kabul edildi. Toplam 11 gündem maddesinin görüşüldüğü 2.birleşim toplantısında, 7 gündem maddesi ilgili komisyona havale edilirken, Denetim Komisyonu tarafından hazırlanan Battalgazi Belediyesi 2021 Mali yılı gelir ve gider ile hesap ve işlemler hakkındaki Denetim Raporu meclis üyelerinin bilgisine sunularak, oy birliği ile kabul edildi. 
Toplantıda son olarak Battalgazi Belediyesi 2021 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bu gündem maddesinin görüşülmesi için yerini Battalgazi Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Zafer Kırçuval’a devretti. Başkan Vekili Kırçuval’ın başkanlığında Battalgazi Belediyesi 2021 yılı faaliyet raporu görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi.
Battalgazi Belediye Meclisi, Mayıs ayı olağan toplantısı ise 9 Mayıs Pazartesi günü saat: 14.00’de Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirecek.
 

Bakmadan Geçme