Başkan Yıldız 'Sorunları İhmal Edilmiş Tüm Vatandaşlarımızın Yanındayız'

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri,

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Muhtarı Orhan Ünalır’ı ziyaret ederek “Biz İyi Parti olarak sorunları ihmal edilmiş tüm vatandaşlarımızın yanındayız.” dedi.
“TÜM VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”
Yeşilyurt’ta hizmetlerin eşit dağıtılmadığına dikkat çeken İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız burada yaptığı konuşmada “Bizim maalesef çevre yolu altındaki vatandaşlarımız üvey evlat muamelesi görürken bazı mahallelerimiz daha fazla hizmet alıyor. Bizde bu haksızlıkları anlatabilmek mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Mahallemizin mülki amiri olarak siz muhtarlarımızı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunuyor eksikleri öğreniyor ve dosyamızı oluşturuyoruz. Kapı kapı gezerek sorunları öğrenecek ve İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e dosyamızı sunacağız. Sunacağız ki İYİ Parti iktidarında bu bölgeler için oluşturacağımız projeleri bir an önce hayata geçirebilelim. Biz İyi Parti olarak sorunları ihmal edilmiş tüm vatandaşlarımızın yanındayız. Bütün sorunlarını dertlerini dinleyip bunları en üst perdeden gerekli mercilere ileteceğiz. Bizler daima sizlerin yanındayız.” şeklinde konuştu.
HİZMET FAHRİ KAYAHAN’A YAPILIYOR. HERŞEYİ GÖRÜYORUZ”
Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Muhtarı Orhan Ünalır ise “Biz Yeşiltepe’nin çevreyolundan İnönü mahallesinden sonra en büyük mahallesiyiz. Fakat hizmet almayan tek mahallesi de Hoca Ahmet Yesevi Mahallesidir. Yıllardan beri kanayan bir yaramız var hurdacılar. Beydağı’nda hırsızlık olsa Hoca Ahmet Yesevi’nin ismi geçiyor. Çarmuzu’da hırsızlık olsa Hoca Ahmet Yesevi’nin ismi geçiyor. Malatya’da tek alanı açık olan semtimiz var Hoca Ahmet Yesevi. Yani müteahhitlerin, iş adamlarının gireceği bir alan. Fakat bu hurdacılardan dolayı önümüz kesilmiş. Bine yakın esnafımız var.  Mahrukatçılar olsun, galericiler olsun, depo, santraller, Esenlik şirketi hep bizim mahallemiz alanında. Fakat gelişimi engelleyende bütün bu saydığımız esnaflar. Biz buna bir türlü çözüm bulamadık.  İkincisi tek devlet iki millet olmuşuz. Hoca Ahmet Yesevi’nin bir kısmı kalaylı bir kısmı vay vaylı. Mesela Yeşil evler bölgesinde bende orada oturuyorum. Bizim yapmadığımız hizmet kalmadı. Ama afet evleri bölgesinde doğalgazı çekmişiz her şeyimiz var doğalgaz alamıyoruz. TEDAŞ ile sıkıntımız var. Kentsel dönüşüm altında mahallemize beş yıldır bir adım ileri gidemedik. Vatandaşlarımız mağdur. Ne doğalgazımızı veriyorlar ne de belediye kentsel dönüşümü bir çözüme bağladı.  Ramazanlıkta Fahri Kayahan’dan bu tarafa gelemedi belediyeler. Tüm etkinlikleri güzellikleri elit semtlere yaptılar ama burada ki gariban insanların ne sesini duydular ne bir yardımcı oldular Fahri Kayahan’da Tecde’de bu taraflarda hizmet vermeye devam ettiler.  İnşallah oyu da oradan alırlar. Burada ki insanlar da bunu unutmaz. Her şeyi görüyor.“ dedi.

Bakmadan Geçme